پیج های بیزینسی چه مزیت هایی دارند؟
تبدیل اینستاگرام عادی به اینستاگرام بیزینسی به صاحبان کسب و کار امکان می دهد تا از ویژگی های متعددی که اینستاگرام بیزینسی برای آنها دارد استفاده کند .
در این مقاله، شما آنچه را که باید درباره اینستاگرام بیزینسی بدانید را کشف می کنید.
ابتدا باید مطمئن شوید که برنامه اینستاگرام خود به آخرین نسخه به روزرسانی شده است یا نه.
فروش بیشتر با مدیریت پیج اینستاگرام حرفه ای
۱: پروفایل اینستاگرام بیزینسی خود را تنظیم کنید
ابتدا اینستاگرام خودتان را به روزرسانی کنید .
روی گزینه Switch To Business Profile ضربه بزنید و به روش زیر عمل کنید :
- با زدن دکمه (continue ) دمو را گذر کنید، حال دسته بندی مربوط به پیج خود را انتخاب کنید و روی کلمه بعدی (next ) کلیک کنید
- سپس ایمیل و شماره تلفن خود را وارد کنید
- اگر صفحه فیس بوک دارید در این قسمت میتوانید به پروفایل اینستاگرام خود متصل کنید در غیر این صورن روی گزینه عدم اتصال فیس بوک ( Do not connect to facebook ) کلیک کنید
- تبریک میگم شما به همین راحتی توانستید پروفایل خود را به حال بیزینسی تغییر دهید و از امکانات آن بهره مندشوید
- به صفحه فیس بوک خود وصل شوید.
- شماره تلفن، ایمیل یا مکان را اضافه کنید تا مشتریان بتوانند به طور مستقیم از یک دکمه در نمایه شما به شما دسترسی پیدا کنند.
- درباره پیروان خود اطلاعاتی کسب کنید و ببینید که پستهای شما در حال انجام هستند.
- ایجاد تبلیغات در اینستاگرام که به شما کمک می کند کسب و کارتان را افزایش دهید.
۲:تحلیل رفتار مخاطبان پیج بیزینسی اینستاگرام شما
حال که پیج خود را به پیج بیزینسی ارتقا داده اید برای شما گرینه ای به نام insight اضافه شده است که ما در این مرحله تک تک المان های مربوط به آن را به شما توضیح می دهیم .به طور کلی insight به سه قسمت فعالیت ها (activity) ، محتوا (content) و مخاطبان (audience) تقسیم بندی می شود .
فعالیت ها (activity)
این بخش به دو قسمت interactions , discovery تقسیم بندی می شود :
discovery:
این قسمت مشخص میکند که پست شما کجا دیده شده است. تعداد اکانتهایی که بعد از اولین بار که پست شما را دیدند، دیگر شما را فالو نمیکنند را تعیین میکند.این قسمت شامل معیارهایی برای impressionهای یک پست نیز است. این معیارها تعداد دفعاتی است که پست شما از طریق یک جای خاص در اینستاگرام مانند صفحات شخصی کاربران، جستوجو، پروفایل شما، و یا یک هشتگ دیده شده است را نشان میدهد.داده آماری discovery همچنین اطلاعاتی در مورد Reach و اینکه چه تعداد کاربر پست شما را دیدهاند، به شما ارائه میکند.که از این طریق میتوانید مخاطبانتان را شناسایی کنید.
interactions :
این قسمت مربوط به فعالیت های متقابل شما با مخاطبانتان می باشد.در این قسمت تعامل مخاطبان شما با پست های شما را نشان می دهد .این قسمت شامل ۴ بخش می باشد : بازدید پروفایل که نشان دهنده تعداد دفعات بازدید پروفایل شما توسط مخاطبان جدید و قدیم می باشد ،تعداد دفعاتی که شما روی دکمه تماس کلیک کرده اند،تعداد دفعاتی که روی دکمه ایمیل کلیک کرده اند ،تعداد دفعاتی که روی دکمه مسیریابی کلیک کرده اند .
محتوا (content)
این قسمت نیز به ۳ قسمت تقسیم می شود : بازخورد پست ها(feed posts)، بازخورد استوری ها(stories) و تبلیغات اینستاگرامی (promotions) است ، که قسمت تبلیغات در ایران به طور مستقیم قابل استفاده نیست وبرای استفاده از ان باید از شراکت های واسطه استفاده کنید.هنگام استفاده از اینستاگرام برای رشد کسب و کارتان، داشتن مخاطب فعال در پیج اینستاگرامتان لازمه افزایش فروش و رشدذ کسب و کارتان است .اما چگونه می توانید اطمینان حاصل کنید که این مخاطبانتان با پست های شما ارتباط برقرار می کنند و به نوبه خود به شما در رشد اینستاگرام در کسب و کار کمک می کند؟ پاسخ در سه کلمه می باشد : محتوای اینستاگرام با کیفیت . در این قسمت میزان تماسها، کانت ها، ایمیل ها، فعالیت مخاطب، مخاطبین اضافه شدهف جذابیت پست ، تعداد لایک ها ف تعداد دفعاتی که پیج شما دیده شده ، تعداد افرادی که پیج شما را دیده اند، تعداد ذخیره شده ها ، تعداد انتشار شده ها به واسطه مخاطبتان در بازه زمانی ۷ روزه تا ۲ ساله را به شما نشان می دهد که بااستفاده از آن می توانید استراتژی محتوای خود را تنظیم کنید .
مخاطبان (audience)
مخاطبان نیز به ۴ قسمت تقسیم بندی می شود : شهرها ، سن ، جنسیت ، و دنبال کننندگان
- جنسیت
- شهرها
- رده سنی
- تحلیل رفتاری مخاطب
- فعالیت پیج بیزینسی شما
جنسیت (gender)
با شناخت جنسیت افراد دنبال کننده پیج خود میتوانید افراد علاقه مند به پست های خودتان را شناسایی کرده و باتوجه به بیزینس و مخاطبان خود افراد نیازمند اطلاعات خود را در اختیار آنها بگذارید .
شهرها ( top locuation )
همچنین با شناسایی شهرهای مختلف که کدام شهرها بیشتر مایل به دنبال کردن پیج شما هستند و نیازمند اطلاعات و محتوای پست های شما از طریق insights پیج های بیزینسی اینستاگرام قابل بررسی می باشد .
رده سنی(age range )
یکی از مهم ترین آنالیز های پیج بیزینسی اینستاگرام آنالیز رده های سنی می باشد که شما با توجه به پست هایی که میگذارید چه افرادی خواستار مطالعه یا دیدن عکس ها و فیلم های پیج شما می باشند و این نشان دهنده بررسی دقیق مخاطب پیج و همچنین بررسی محتوای مناسب با رنج سنی . این حرکت نیز از طریق insights پیج های بیزینسی اینستاگرام قابل اجرا می باشد .
2 دیدگاه دربارهٔ «چگونه پیج خود را بیزینسی کنیم ؟و insights پیج های بیزینسی چیست؟»
سلام ممنون میشم راهنماییم کنید
من یک ماه پیش پیج خرید و فروش لباس های نو و در حد نو ساختم مثل دیوار ولی تبدیل به پیج بیزینسی نکردم اون پیج غیر فعال شد و موفق شدم پیج رو برگردونم ولی یک هفته بعد دوباره غیر فعال شد دو پیج دیگه بعد از آن ساختم یکی را تبدیل به بیزینس خرید و فروش خرد کردم فقط یک روز آن پیج ماند و پیج دیگر که بیزینسی نکردم یک هفته 🤦🏻♀️😓😓😓 و تمام پیج ها رو به صفحه فیسبوک شخصیم وصل کرده بودم
واقعا نمیدونم باید چکار کنم میشه راهنماییم کنید که اصلا باید پیج رو بیزینسی کنم یا نه و اینکه کدوم شاخه بیزینس رو انتخاب کنم
و اینکه چکار باید کنم اینقدر بلاک نشم یا اینکه پیجم نپره .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
با سلام و احترام
اینستاگرام اخیرا باگ های فراوانی پیدا کرده
بیزنسی کردن پیج برای کسب و کار واجب است و مزایایی دارد که حتما به آنها نیاز پیدا خواهید کرد (گزارش پیج، لینک استوری، تگ خرید و …)
در برخی موارد دیده شده که با تغییر گوشی مشکل حل شده، شما هم این مورد را امتحان کنید و نتیجه رو با ما در میان بگذارید.