ساخت کلیپ با عکس و متن، از نظرِ پراکندگی مهارت، تنوع زیادی دارد.
شاید به سن و سالِ ما قد ندهد ولی در گذشته اگر در یک شهرستانِ کوچک، 2 نفر سواد خواندن و نوشتن داشتند، به آن افراد با چشم دیگری نگاه می شد؛ گویا که از هر نظر برتری دارند، که واقعا هم داشتند.
یادگیری این نوع از مهارت ها در این دوره و زمانه هم، حکمِ همان برتری را دارد؛ چرا؟ چون حالا دیگر تعریفِ سواد و دانش تغییر کرده است.
دیگر به دانش آموزی که ریاضی اش را 20 بگیرد لزوما نمی گویند باهوش و نابغه، دیگر نفرِ اول کنکور شدن به معنایِ تضمین خوشبختی و آینده نیست، دیگر به صاحبِ پیجی که تعداد فالوور هایش هرچند کاملا فیک بالا باشد نمی گویند اینفلوئنسر موفق و شناخته شده؛ هر چه قدر که زمان می گذرد تعریف ها هم بیشتر عوض می شوند طوری که حالا یکی از نشانه های آپدیت بودن از نظرِ سواد رسانه ای، آموزش دیدنِ مداومِ مهارت های کار با برنامه های ویرایش فیلم و عکس است.
یکی از کاربردی ترین برنامه ها در این زمینه، اموزش ساخت کلیپ حرفه ای با اینشات است.
چه برنامه هایی برای ساخت کلیپ با عکس و متن هست؟
خوشبختانه در سال های گذشته آنقدر به این مسئله پرداخته شده است که حالا دیگر با دریایی از اپ ها برای آموزش ساخت کلیپ با عکس مواجه هستیم.
درست است که تنوع زیاد است ولی آیا همه آن ها ارزشِ استفاده دارند و از همه مهم تر، فضای ساده و کاربر محور دارند؟
کاین مستر، ویوا ویدیو، اینشات، ویدیوشو، کوئیک، پاور دایرکتور و ….، همگی جز بهترین و معروف ترین راه های آموزش ساخت کلیپ با عکس و آهنگ آن هم در بستر گوشی هستند.
در بین این نام های مشهور و معتبر، یک مورد محبوبیت بیشتری دارد و آن هم یک علت بیشتر ندارد، داشتنِ امکانات بیشمار در فضایی ساده و کاربردی. این شما و این هم آموزش ساخت کلیپ حرفه ای با اینشات.
ساخت کلیپ با عکس و متن در اینشات
آموزش ساخت کلیپ حرفه ای با گوشی آن هم فقط به کمک یک عدد برنامه، خودش جزو عجایب هفتگانه محسوب می شود.
هر چند اگر بخواهیم نهایتِ حرفه ای بودن را تجربه کنیم، دیگر یادگیری نحوه درست کردن کلیپ با عکس اندروید به کارمان نمی آید و باید سراغِ یادگیری مهارتی تختصصی تر یعنی کار با ادوبی پریمیر برویم. ما فعلا نمی خواهیم سخت گیری کنیم.
مقدمات ساخت کلیپ با عکس و متن
این یک آموزش ساخت کلیپ حرفه ای با گوشی است پس هر چیزی که گفته می شود را جدی بگیرید و مدام تمرین کنید.
شاید دو یا سه بارِ اول انجامِ این پروسه ها و آشنایی با قابلیت های بیشمارِ اینشات برایتان سر درگم کننده باشد اما اصلا نگران نباشید چون نیاز به طی کردنِ یک زمانِ کوتاه برای عادت کردن به فضای این اپ دارید.
از پلی یا اپ استورِ خود برنامه inshot را دانلود و نصب کنید. حالا که نصب کردید برای ساخت کلیپ حرفه ای با اینشات، مراحل زیر را طی کنید. یادتان نرود نسخه آنلاک شده را دانلود کنید که به تمام امکاناتش دسترسی داشته باشید.
- دانلود برنامه اینشات (نسخه آنلاک شده)
آموزش ساخت کلیپ با عکس و متن
بعد از وارد شدن به فضای برنامه، شما هر بار که بخواهید آموزش ساخت کلیپ با عکس یا فیلم را در این اپ پیاده کنید باید روی گزینه سبز رنگِ new بزنید.
- از قسمت photo و video، عکس ها و کلیپ هایی که مدنظرتان هست را انتخاب کنید و حالا دایره سبز رنگِ پائین را بزنید تا فیلم ها و عکس ها واردِ فضای اپ شوند.
دیگر پروسه آموزش ساخت کلیپ حرفه ای با اینشات رسما از همین حالا شروع می شود و شما باید تمامِ خلاقیت و مهارتِ خود را برای سر و شکل دادن به آن بکار بگیرید. هر نمادی که در نوار ابزار می بینید را بهرِ کاری ساختند!
شاید بهتر باشد همراه با آموزش ساخت کلیپ حرفه ای با گوشی، با کاربرد هر کدام از این ها آشنا شوید:
1. Canvas
بعد از وارد شدن به فضای برنامه، شما هر بار که بخواهید آموزش ساخت کلیپ با عکس یا فیلم را در این اپ پیاده کنید باید روی گزینه سبز رنگِ new بزنید.
2. Music
این قسمت بیشترین طرفدار را دارد چون اصولا اصلی ترین دلیلمان اضافه کردنِ موزیک به فیلم و عکس است. فقط کافی است به بخشِ مای موزیکش بروید و بعد آهنگ مورد نظرتان را انتخاب کنید.( بعد از انتخاب موزیک می توانید ادیتش هم بکنید. مثلا fade in از شروعِ ناگهانی موزیک جلو گیری می کند و ولومش را آرام آرام بالا می برد. Fade out برای انتهای آهنگ است و صدا را در آخر به مرور کم می کند)
3. Sticker
تازگی قابلیتِ captions یا شطرنجی کردن چهره را هم در این قسمت اضافه کرده است. از قسمت استیکر می توانید به بخشِ گالری بروید و پس زمینه هر عکسی که می خواهید را حذف کنید و به فیلم اضافه کنید.
4. Text
ساخت کلیپ با عکس و متن دقیقا با این آپشن قابلیتِ عملی شدن دارد.
تکست را که زدید می توانید متن خود را وارد کنید البته قبلش باید فونتِ عربی دانلود کنید و این اصلا کارِ سختی نیست و فقط باید به بخشِ Aa رفته روی علامتی که شبیه کیفِ خرید است بزنید تا فونت ها را برایتان نمایش بدهد.
در همین قسمتِ تکست شما می توانید رنگِ متن، چپ چین راست چین و همین طور انیمیت مورد نظرتان برای نحوه ورود خروج متن به تصویر را انتخاب کنید.
پس برای کامل شدن آموزش ساخت کلیپ با عکس، روی تکست بزنید، حالا متنتان را تایپ کنید، فونت و انیمت را انتخاب کنید و تمام! هر وقت هم خواستید اصلاحی انجام بدهید، نوارِ سبزِ متن را انتخاب کنید و حالا روی گزینه edit در گوشه سمت راست بزنید.
5. Filter
اگر دوست دارید رنگ و حال و هوای فیلم یا عکسِ خود را عوض کنید و آموزش ساخت کلیپ حرفه ای با گوشی را کاملا پیاده کنید حتما باید از فیلتر ها استفاده کنید چون همه چیزِ کار را کاملا عوض می کنند.
قسمتِ effect و adjust بیشترین کارایی را در این بخش دارند.
6. Filter
اگر دوست دارید رنگ و حال و هوای فیلم یا عکسِ خود را عوض کنید و آموزش ساخت کلیپ حرفه ای با گوشی را کاملا پیاده کنید حتما باید از فیلتر ها استفاده کنید چون همه چیزِ کار را کاملا عوض می کنند.
قسمتِ effect و adjust بیشترین کارایی را در این بخش دارند.
7. Pip
این بخش پر از آپشن است اما باید بدانید که اصلی ترین کاربردش اضافه کردنِ یک فیلم یا عکس بر رویِ صفحه فیلم یا عکسِ فعلی است.
آپشن های cutout و chroma یکی از پر رفت آمد ترین بخش های pip است که می تواند برایتان پس زمینه فیلم ها و عکس ها را به تمیز ترین شکلِ ممکن حذف کند.
البته برای آموزش ساخت کلیپ حرفه ای با گوشی اندروید باید کار با سایرِ بخش های بخش ها هم بلد باشید.
8. Precut
این بخش پر از آپشن است اما باید بدانید که اصلی ترین کاربردش اضافه کردنِ یک فیلم یا عکس بر رویِ صفحه فیلم یا عکسِ فعلی است.
آپشن های cutout و chroma یکی از پر رفت آمد ترین بخش های pip است که می تواند برایتان پس زمینه فیلم ها و عکس ها را به تمیز ترین شکلِ ممکن حذف کند.
البته برای آموزش ساخت کلیپ حرفه ای با گوشی اندروید باید کار با سایرِ بخش های بخش ها هم بلد باشید.
9. Split
برای بریدن و کات زدن است. وقتی قسمتی از کلیپ را کات می زنید، روی خودِ نوارِ فیلم یک مربعِ سفید ایجاد می شود.
اگر دوست دارید بعد از هر کات، کلیپ یا عکستان با ترنزیشن های خاص تغییر کنند، استفاده از اسپلیت و مربعِ سفید حتما به کارتان می آید.
اگر بتوانید این قسمت را مدام تکرار و تمرین کنید به درکِ درستی از آموزش ساخت کلیپ با عکس در این برنامه می رسید.
10. Delete
برای حذفِ کاملِ یک فیلم یا عکس.
11. Volume
می توانید صدایِ ویدیو را زیاد یا کم کنید.
12. Background
اگر دوست دارید ساخت کلیپ با عکس و متن شما با یک پس زمینه سیاه، سفید، مات، رنگی یا هر بافتِ دیگری ساخته شود، از این قسمت کمک بگیرید.
Speed .13
برای افزایش یا کاهش سرعتِ ویدیو.
14. Animation
این قسمت می تواند حرفه ای گری شما را از صفر به صد برساند فقط حواستان باشد که کدام انیمیت را برای ورود و خروحِ فیلم و عکستان انتخاب می کنید.
15. Opacity
اگر می خواهید در حین آموزش ساخت کلیپ با عکس در اینشات، شدت عکس یا فیلمتان را کم و زیاد کنید، از این قسمت کمک بگیرید.
16. Voice effect
این قسمت برای تغییر دادنِ صدای خودِ ویدیو است. مثلا شاید دوست دارید افکت زنانه، مردانه، آدم فضایی، اکو یا … را روی ویدیو بگذارید.
(این بخش در قسمتِ موزیک هم قابلِ دسترس است به این صورت که می توانید بعد از انتخابِ موزیک مورد نظرتان، صدایِ آن را افکت دار کنید. یکی از راه های کپی رایت نخوردن به موزیک در اینستاگرام استفاده از همین قابیلتِ اینشات است)
17. Replace
شاید وسطِ کار پشیمان شدید و دوست داشتید عکسِ فعلی را با یک عکسِ دیگر جایگزین کنید. عکس را انتخاب کنید و حالا ریپلیس را بزنید و تصویری که قصد جایگزینی اش دارید را انتخاب کنید.
18. Reverse
همه چیز را برایتان برعکس می کند. مثلا اگر یک نفر در فیلم دارد از ارتفاع می افتد، شما با زدن ریورس فرایندش را برعکس می کنید و او را به سرِ جایش بر می گردانید.
19. Rotate
برای چرخاندنِ ویدیو یا عکستان به چهار زاویه است: بالا، پائین، چپ و راست.
20. Flip
این گزینه هم گاهی به درد ساخت کلیپ با عکس و متن می خورد. فیلم یا عکستان را آئینه ای می کند یعنی زاویه دید را تغییر می دهد.
21. Freeze
گاهی می خواهید یک بخشی از فیلم یا عکس را بدونِ حرکت و انیمیت فریز کنید، این بخش به دردِ همین می خورد.
فقط حتما اسپلیت را بزنید تا قسمتی که می خواهید فریز شود را شناسایی کند.
حالا با دانستنِ کاربردِ هر کدام از این آپشن ها، دیگر می توانید کلیپِ مورد نظرتان را بسازید.
شما چه تجربه و ترفند بدردبخوری از اینشات و ساخت کلیپ با عکس و متن بلدید؟ برایمان بنویسید…