عکاسی از لباس برای اینستاگرام ، ترفند عکاسی از لباس

3 ترفند جالب جهت عکاسی از لباس برای اینستاگرام

عکاسی از لباس برای اینستاگرام، نباید به گونه ای باشد که باعثِ درست کردنِ میم های خنده دارد بشود.
یعنی به این صورت که خریدار، عکسِ لباسی که از شما خریده را استوری کند و بعد بگوید: (چیزی که سفارش دادم  vsچیزی که تحویل گرفتم!). به نظرتان چرا چنین کمدی های تلخی برای خیلی از ما به هنگامِ خریدِ اینترنتی لباس پیش می آید؟
آیا فروشنده، واقعا اجناسی را که در پست هایش نشان می دهد موجود ندارد؟ یا نه؛ صرفا ترفند عکاسی از لباس را بلد نبوده و نور و بک گراند را طوری کنار هم قرار داده که رنگِ لباس کلا به شکلی دیگر در عکس مشخص شده است؟

چرا عکاسی از لباس برای اینستاگرام، مهم است؟

هرچند که لباس زیبا نمی تواند باعثِ ایجادِ آدمیت در خیلی از انسان ها بشود؛ اما در هر صورت، استایل و شیک پوشی، حقِ طبیعی همه ماست و دلمان می خواهد همیشه بهترین برند ها را به تن داشته باشیم.
همین میلِ به کمال طلبی هم گاهاً باعث می شود ساعت ها پیج های مرتبط با لباس و کیف و کفش را بالا و پائین کنیم تا در نهایت آن چیزی که هم به سلیقه مان بخورد و هم بودجه مان کفافش را بدهد، پیدا کنیم.
دقیقا همین بالا بودنِ تقاضا باعث می شود بازار عرضه هم دست به تولیداتِ متنوع تری بزند.
عکاسی از لباس برای اینستاگرام، حالا دیگر در دسته رایج ترین مشاغلِ دنیا قرار می گیرد. اجناسِ شما، هر اندازه هم که مرغوب و جذاب باشند، اگر به درستی یک عکس تبلیغاتی لباس از آن ها گرفته نشود، نمی توانید انتظارِ فروش رفتنش را داشته باشید.
مشتری دوست دارد اگر بشود حتی الیافِ پارچه را هم از نما های نزدیک ببیند. دوست دارد رنگِ لباس هیچ تضادی با آن چه رو به رویِ دربِ منزل تحویل می گیرد نداشته باشد. اما چه گونه؟

گام به گامِ آموزش عکاسی تبلیغاتی از لباس

قبل از شروع باید خیالتان را از جهاتی راحت کنیم. بد نیست این را بدانید که عکاسی  تبلیغاتی از لباس (خصوصا اگر نخواهیم یک ایده عکاسی از لباس زنانه پر زرق و برق و شاین دار را عملی کنید)  نسبتاً جزء شاخه های کم دردسرِ عکاسی محسوب می شود.
دلیلش هم قدرتِ کمترِ الیافِ لباس در بازتابِ نور است. پوشاک به نسبتِ اجسامی مثلِ طلا، نقره، ساعت مچی، سینه ریز، عینک آفتابی و به طور کلی تمامیِ اجسام براق، در بحثِ انعکاس نور چندان نمی توانند چالش بر انگیز باشند.
اما چیزی که کار را سخت می کند این است که شما باید جوری ترفند عکاسی از لباس را پیاده کنید که، مثلا رنگِ آبیِ پیراهن، در عکس به رنگِ بنفش نیوفتد و مشتری را فریب ندهد.

بک گراند روشن در عکاسی تبلیغاتی لباس

هر چقدر پس زمینه ای که لباس را بر روی آن قرار داده اید روشن تر باشد، اصالتِ رنگِ واقعی پارچه در عکس بیشتر حفظ می شود.
البته این روشنی را باتوجه به رنگِ پوشاکی که قصدِ گرفتنِ عکس از آن ها را دارید تنظیم کنید. مثلا یک تیشرتِ کاملا سفید، بر رویِ یک بک گراندِ سفید، شاید چندان کارِ عاقلانه ای نباشد و ترجیحاً یک پس زمینه انبه ای جیغ می تواند رنگ واقعی لباس را بهتر نشان بدهد. به صورتِ کلی همیشه سعی کنید کنتراست و تضادِ رنگِ پس زمینه با محصول را به نهایتِ خودش برسانید.

دوره جامع عکاسی با موبایل پروعکس

اگر می خواهید در کوتاه ترین زمان ممکن عکاسی با موبایل را یاد بگیرید و بتوانید با لوازم دم دستی از محصولتان عکس حرفه ای بگیرید کلیک کنید.

استفاده از رِگال، دومین ترفند عکاسی از لباس

رگال ها برای نظم بخشیدن به صحنه، یک راهِ حلِ کار گشا محسوب می شوند. خصوصا در عکاسی از لباس برای اینستاگرام.
شما با این شیوه می توانید رنگ بندیِ های متنوعِ یک مدلِ خاص از لباس هایتان را به مشتری نشان بدهید.
مثلا اگر هودی هایتان را از رنگِ تیره تا روشن ترین رنگش به صورتِ قطاری روی رگال بچینید، مشتری قدرتِ انتخابِ بیشتری برای انتخابِ رنگ دارد. البته این در صورتی است که مثلا در اسلاید دوم، عکسی از نمایِ رو به رو و پشتِ یکی از هودی ها را، به صورتِ شات قرار بدهید. چون رگال ها معمولا این گونه اند که لباس را از نیم رخ و از سرشانه تا به پائین نشان می دهند.
برای همین نیاز است که عکسِ تکیِ آن محصول هم در اسلاید های بعدی وجود داشته باشد. اگر پولِ خریدِ رگال را ندارید(که البته انصافاً هم قیمتی ندارد) می توانید لباس را طیِ یک حرکتِ ساده روی زمین پهن کنید.
این وِلو سازی یک حسِ راحتی به مشتری القا می کند. البته سعی کنید در این شیوه از اجسامِ مکمل مثلِ  عینکِ آفتابی یا کلاه برای تزئینِ صحنه استفاده کنید اما بک گراند را ساده نگه دارید تا بیننده پرشِ تمرکز نگیرد.

اهمیتِ الیاف در عکاسی تبلیغاتی از لباس

در عکاسی از لباس برای اینستاگرام، شما هر چه تعداد شات های بیشتری از محصول بگذارید، دلِ مشتری بیشتر برای خریدش پَر می کشد. علاوه بر آن که باید زوایایِ خلاقانه زیادی به منظورِ عکاسی از لباس برای اینستاگرام پیدا کنید، باید در چند اسلاید به صورتِ بی رحمانه ای روی جزئیات و الیافِ لباس زوم کنید.
هر چه نما نزدیک تر باشد، مشتری اطلاعاتِ دقیق تری از کیفیت و جنسِ پارچه دریافت می کند.
مثلا اگر لباس؛ زیپ خور یا دکمه دار است، می توانید یک کلوز آپِ خیره کننده از دکمه و زیپ بگیرید. طوری اگر برای مثال، دکمه ها از جنسِ چوبِ گردو هستند، این چوبی و طبیعی بودن به وضوح در عکس نمایان باشد.
در ضمن این نکته را فراموش نکنید که لباسِ اتو نکرده، یعنی شخصیتِ نداشته! حتی اگر این لباس روی زمین پهن باشد یا تنِ یک مانکن باشد. تا زمانی که چروک ها از بین نروند، نباید انتظارِ دریافتِ یک بازرخوردِ مثبت از مشتری داشته باشید.

نقشِ مانکن ها در ترفند عکاسی از لباس

عکاسی تبلیغاتی از لباس زنانه، بیش تر از لباس های مردانه نیاز به استفاده از مانکن دارند.
خانم ها عاشقِ این هستند که بدانند آیا واقعا لباسی که انتخاب کرده اند، دقیقا همان اندازه که با برجستگی های تنِ مانکن جذاب است، روی اندامِ آن ها هم خوب سوار می شود؟
برای همین است که پیشنهاد می کنیم این قدرتِ تجسم را، با دستانِ خودتان به مشتری تقدیم کنید.
علاوه بر تمامِ این ها، استفاده از مانکن باعث می شود تا ارتفاعِ لباس به خوبی مشخص باشد.
ممکن است شما از یک مانتو خوشتان بیاید اما چون به طورِ دقیق نمی توانید ارتفاعش را تخمین بزنید و اطلاعاتی هم در کپشن موجود نیست، به هنگامِ ثبتِ سفارش مردد بشوید.
پس با استفاده از یک مانکنِ زنده یا حتی مانکن های مصنوعی، خودتان را از شرِ سوالاتی مثلِ: این لباس تا روی زانو میاید؟ زیرِ زانو قرار می گیرد؟ تا روی ران میاید؟ و … خلاص کنید.
راستی اگر بودجه استفاده از مانکن های واقعی را ندارید، می توانید از حقه مانکنِ نامرئی استفاده کنید. در این شیوه، مانکن می تواند بعد از گرفته شدنِ عکس، به راحتی و با انجامِ چند ادیت حذف شود. البته اگر بک گراندِ شما با رنگِ بدنِ مانکن هم خوانی داشته باشد، پروسه حذفِ راحت تری را طی می کنید.

تنظیمات دوربین در عکاسی از لباس برای اینستاگرام

در این نوع از عکاسی، سعی کنید تنظیماتی که در ادامه به شما پیشنهاد می شود را روی دوربین خود پیاده کنید.
اگر حوصله خارج شدن از خانه را ندارید و در فضایِ بسته و استودیویی عکاسی می کنید، حساسیت ایزو باید در بازه 600 تا 800 قرار بگیرد.
اما اگر می خواهید در گلدن تایم و با نورِ طبیعی خورشید عکس بگرید، حساسیتِ ایزویِ دوربین را در بازه 100 تا 300 تنظیم کنید. چنانچه دوست دارید به قدرِ شگفت انگیزی فوکوس دوربین در عکاسی از لباس  بالا برود، دیافراگمِ آن را روی f/stop تنظیم کنید. دیافراگم هر چه قدر بینِ بازه f/8  تا f/11 قرار داشته باشد، جزئیاتِ لباس بیشتر در عکس نمایان می شود.
در نهایت هم باید گفت که سرعتِ شاترِ 1/125، بی نقص ترین شاتر اسپیدی است که با آن می شود عکس های تبلیغاتی مربوط به پوشاک را گرفت. البته که این تنظیمات قطعی نیست و بنا به شرایط نوری، رنگ لباس و مشخصات دوربین شما می تواند متفاوت باشد.

ایران مایند می خواهد بداند که شما بیشتر طرفدارِ استفاده از مانکن های زنده در عکاسی از لباس هستید، یا نه؛ حُقه مانکن نامرئی و استفاده از رگال بیشتر بابِ میلتان است؟

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *