کسب و کار اینترنتی ، شغل اينترنتي ، کسب و کار آنلاین

کسب و کار اینترنتی یا بازار سنتی؟

کسب و کار اینترنتی را می خواهیم معرفی کنیم و در زمان سفر کنیم؛ برگردیم به روزهای قبل از کرونا شاید هم یک پله عقب تر؛ زمانی که اینترنت آن قدرها هم جایش را میان مردم باز نکرده بود.  زمانی که برای خرید روزانه گوشی به دست نمی شدیم تا با اپلیکیشن های مختلف سفارشمان را ثبت کنیم. در واقع برگردیم به بازار سنتی مان. خاطرات خوشی بود نه؟ 
البته مقداری هم سختی چاشنی آن روز هایمان بود. حالا وقتش است برگردیم به حال و خریدهای اینترنتی سریع السیر حتی این روزها سفارش نان را هم اینترنتی می‌دهیم.

اگر برایتان عجیب است کافیست سری به اپلیکیشن اسنپ بزنید. حالا به نظر شما کدام سبک زندگی بهتر است؟ و البته ساده تر و بهینه تر؟ اگر می خواهید به پاسخ این سوال ها و چندین و چند سوال دیگر در زمینه شغل اینترنتی و سنتی برسید با ما همراه باشید.

کسب و کار اینترنتی چیست؟

شاید در قدم اول بهتر باشد بدانیم این کسب و کار اینترنتی پر مخاطب چیست؟ یک کلام بگویم شغل اینترنتی همان کسب و کار سنتی است که در بستر اینترنت فعالیت می کند. تمام مراحل خرید، از سفارش گرفته تا پرداخت همه و همه به سادگی یک اشاره انگشت انجام می شود؛ البته این را هم بگویم که شغل اينترنتي فقط داشتن وب سایت نیست. راه اندازی پیج فروش در اینستاگرام، فعالیت در توییتر و…  هم نوعی شغل اینترنتی است. 

در واقع هر فعالیتی که در فضای مجازی برای شما درآمدی به ارمغان بیاورد شغل اینترنتی است.

چرا باید شغل اينترنتي راه بیندازیم؟

این روزها همه از اینترنت پول در می آورند شما چطور؟  اگر پاسختان خیر است باید بگویم بدجوری از قافله عقب مانده اید.  اگر یک کسب و کار سنتی دارید ولی وارد فضای اینترنت نشده‌اید پاک بدتر! در حالی که رقبای شما هر روز و هر روز بیشتر رشد می‌کنند حیف نیست از این بستر استفاده نکنید؟

از خانه خارج نشوید!

این روزها که کرونا با پیک های پشت سر هم غافلگیرمان می کند چه بهتر که با تبدیل کسب و کار سنتی به کسب و کار اینترنتی زمان بیشتری در خانه بمانیم؛ برعکس روزهایی که تمام وقتتان را در فروشگاه‌تان سپری می کردید می توانید روی مبل لم دهید و محصولتان را به مخاطبان عرضه کنید.

در خواب پول در بیاورید!

کسب و کار اینترنتی شما یک ویترین در فضای مجازی است که حتی وقتی در خواب ناز به سر می‌برید به مخاطبان نمایش داده می‌شود و می‌توانید محصولتان را بفروشید.

اینستاگرام مارکتینگ ، کسب و کار اینترنتی چیست

چند شغل داشته باشید!

از آنجایی که کسب و کار آنلاین به زمان و مکان محدود نمی شود، شما می توانید برای خودتان چند شغل داشته باشید. از فروش کفش و کیف تا آموزش های تخصصی در زمینه کاریتان یا حتی می توانید محصولی را بفروشید که ارتباطی با کسب و کار سنتی تان ندارد.

یک مثال برایتان میزنیم: 

یک مدیر فروشگاه خوار و بار علاوه بر آن که یک شغل اينترنتي در زمینه خوار و بار راه انداخته است می تواند یک شغل اینترنتی در زمینه فروش گلهای زینتی هم داشته باشد.

در هزینه ها صرفه جویی کنید

وقتی شما یک کسب و کار آنلاین دارید دیگر هزینه اجاره مغازه و رفت و آمد را نمی دهید پس این یک سود برای شما به حساب می آید.

۵ تفاوت شغل اينترنتي با سنتی

1. مشتریان چند برابر

شما با راه اندازی کسب و کار آنلاین به یک بازار جهانی متصل میشوید؛ محصولات خود را به عموم مردم معرفی می کنید و از هر جای دنیا مشتری می گیرید. در مقابل از طریق کسب و کار سنتی فقط مشتری هایی از همان منطقه یا همان شهر دارید.

2. خدمت رسانی ۲۴ ساعته

در کسب و کار اینترنتی شما محدودیت زمانی ندارید و فروشگاه تان ۲۴ ساعته آماده خدمت رسانی به مشتریان است؛ در صورتی که اگر یک فروشگاه عادی داشته باشید فقط زمان های به خصوصی درب فروشگاه به روی مشتریان باز است. 

3. تبلیغات کم هزینه

این یکی از مهم ترین تفاوت های کسب و کار آنلاین با سنتی است. با داشتن شغل اینترنتی شما با کمترین هزینه تبلیغات می کنید؛ مثلاً تبلیغ از طریق پیامک، ایمیل یا وب سایت یا تبلیغات در پیج های پر بازده اینستاگرامی. در صورتی که هزینه‌های تبلیغات بنر، تراکت، بازاریابی و… در کسب و کار سنتی سر به فلک می‌کشد.

4. نیروهای کمتر= هزینه کمتر

شما در یک شغل اینترنتی دیگر نیازی به انباردار و فروشنده و دیگر نیروهای کسب و کار سنتی ندارید؛ در نتیجه کاهش هزینه بسیاری خواهید داشت. در واقع اگر شما تولید محتوای خوب برای فروشگاه اینترنتی تان انجام دهید خودش برایتان فروشندگی هم می کند!

5. تمام اجناس تان را به نمایش می گذارید

در حالت عادی و فروشگاه فیزیکی برای به نمایش گذاشتن تمام اجناس لازم است یک مکان خیلی بزرگ برای فروشگاه تان تدارک ببینید که هزینه زیادی هم در پی دارد؛ اما یک فروشگاه اینترنتی قابلیت این را دارد که عکس و مشخصات تمام محصولات را به نمایش بگذارد.

حالا با همه این صحبت ها نظر شما برای تبدیل فروشگاه فیزیکی تان به یک کسب و کار اینترنتی چیست؟ تصمیمتان را گرفتید؟

انواع کسب و کار اینترنتی

فرقی نمی‌کند در دنیای فیزیکی فروشگاه دارید، مدرس هستید، کارواش دارید، آموزشگاه دارید یا هر کسب و کار دیگری که فکرش را می‌کنید. شما می توانید به راحتی آن را تبدیل به مجازی کنید؛ بیایید با هم هر کدام را بررسی کنیم.

فروش کالا

این روش یکی از رایج‌ترین نوع کسب و کار اینترنتی است.شما کالاهای مختلف را می توانید از این روش بفروشید؛ اصطلاحاً از شیر مرغ تا جان آدمیزاد!  هم می توانید تولید کننده باشید هم فروشنده شرکت‌های کلان؛ هم می‌توانید تخصصی فعالیت کنید و محصولات خاص را بفروشید (یک نوع مشکلات خاص و خارجی) هم می توانید در زمینه محصولات روزمره و مورد نیاز هر شخص فعالیت کنید (لوازم تحریر پوشاک مواد غذایی و…)

ارائه خدمات

ارائه هر خدماتی که در نظر دارید می تواند در این دسته از کسب و کار اینترنتی قرار بگیرد. چون تمام خدمات اعم از فیزیکی و غیر فیزیکی را می‌توانید ارائه کنید؛ حالا می‌تواند مدرس‌زبان باشد یا یک آشپزخانه خانگی. یا یک مجموعه معماری داخلی و دکوراسیون. حتی یک عکاس و فیلمبردار هم می‌تواند این نوع از کسب و کار آنلاین را انتخاب کند.

ارائه محتوای خبری و تفریحی

همه ما هم در فضای اینستاگرام و هم اینترنت صفحه ها و سایت هایی را دیده ایم که بسیار پر بازدید اند؛ مثلاً پیج هایی که محتوای دانستنی تولید می کنند یا سایت های تفریحی مثل نمناک یا از نوع خبری اش می توانیم به سایت تسنیم اشاره کنیم. راه درآمد این نوع از کسب و کار اینترنتی تبلیغات است.

انواع کسب و کار اینترنتی ، اینستاگرام مارکتینگ

بلاگری

این روزها بازار کسب و کار بلاگرها حسابی داغ است. همه ما هم حداقل یکی از این بلاگر ها را در صفحه اینستاگرام مان فالو کرده ایم؛ حالا در هر حوزه‌ای که دوست داریم؛ یک نفر بلاگر سفر است و خاطرات سفر و جاهای دیدنی را در صفحه اش منتشر می کند، یک نفر بلاگر غذا است و رستوران ها و غذاهای خوب را معرفی می‌کند.

این روزها حوزه فعالیت بلاگرها آنقدر زیاد شده است که شما هم بتوانید یکی از این ها را انتخاب کنید و فعالیتتان را شروع کنید.

چگونه کسب و کار اینترنتی راه بیندازیم؟

در قدم اول باید انتخاب کنید که کدام نوعش را میخواهید راه بیندازید؟ یک وبسایت فروش محصول یا یک پیج اینستاگرامی؟ در زمینه سرگرمی میخواهید فعالیت کنید یا بلاگر شوید؟ 

اگر تازه میخواهید شروع کنید و ایده ای در این زمینه ندارید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله ی ۵ تا از ایده های پولساز کسب و کار اینستاگرامی را بخوانید.

بعد باید محصول مورد نظر را تهیه کنید و البته قیمت گذاری کنید. اگر هم زمینه شغلی تان خدماتی است باید یک استراتژی مناسب داشته باشید.

بعد میتوانید شروع به فعالیت کنید. البته پیشنهاد ما این است که برای مدیریت پیج اینستاگرام خود از یک شرکت یا مجموعه استفاده کنید تا چم و خم کار دستتان بیاید. 

سخن آخر

بیل گیتس را که میشناسید؟ الگوی جمعیت کثیری از مردم جهان است البته از لحاظ اقتصادی! گفته است:

«اگر کسب و کار شما در اینترنت حضور ندارد، پس به زودی از صحنه روزگار حذف خواهد شد».

انواع کسب و کار اینترنتی و فوایدش را که به شما گفتیم. نقشه راه هم برایتان قرار دادیم و حتی ایده های پولساز را هم برایتان فاش کردیم. پس منتظر چه هستید؟ هرچه سریعتر شروع کنید، همان‌قدر سریع نتیجه خواهید گرفت.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *