معرفی فیلم انگیزشی ، فیلم های انگیزشی کسب و کار

متحول کننده ترین فیلم های انگیزشی کسب و کار

فیلم های انگیزشی کسب و کار، لزوما در یک آفیس نمی گذرند. یعنی فکر نکنید چون قرار است انگیزه شغلی بگیرید، از همان اول هی شروع می کنند به شعار دادن و این که ما بدبخت بودیم و از کفِ فرش به اوجِ عرش رسیدیم و چه و چه.
بعضی از فیلم ها اصلا قصدشان انگیزه دادن نیست، بلکه صرفا بیوگرافی یک شخصیت است که توانسته حالش را با تمامِ چالش ها از بد به خوب تغییر بدهد، از فروپاشی روانی به سلامتِ روحی عوض کند و از فقر و نداری به اوجِ استقلال مالی برسد و ما هم نا خواسته با دیدنشان روحمان تازه می شود مثلِ فیلمِ (کتابِ سبز).
بعضی ها هم خوراکِ دیدنِ بعد از شکست های عاطفی هستند و حسابی حالِ آدم را جا می آورند. امیدواریم برای خواندنِ این لیست از بهترین فیلم های استارتاپ، ورزشی و روانشناسی وقتِ کافی داشته باشید.

بهترین فیلم های استارت آپ ، فیلم انگیزشی برای موفقیت کسب و کار

واقعا فیلم های انگیزشی کسب و کار موثرند؟

این بستگی به میزانِ پندآموزیِ شخصیتِ شما دارد. گاهی ما فقط جَوگیر می شویم. بله به همین راحتی فقط تا چند روز فازِ شخصیتِ اولِ یک فیلم را بر می داریم و فکر می کنیم ریچل وایس در فیلمِ افشارگر یا تام هنکس در فیلمِ دور افتاده یا فارست گامپ هستیم!
اما فراموش نکنید که صنعتِ سینما بعد از هنرِ موسیقی، بیشترین اثر را بر روی تغییرِ رفتار های دائمی یا حتی کوتاه مدتِ ما دارد.
پس اگر توانستیم با کاراکترِ یک فیلمِ انگیزشی عمیقا هم ذات پنداری کنیم و فقط الکی جو زده نشویم، پس قطعا می توانیم به کمکش دستی به سر و روی روحیه خسته و علاقه مند به هیچکاره بودنمان بکشیم.

برترین فیلم های انگیزشی کسب و کار و روانشناختی

این لیست فقط با توجه به علاقه شخصی نوشته نشده، بلکه به دقت و برای گزینش هر کدامشان چندین ساعت تحلیل صورت گرفته است.
واقعا برایم عجیب بود که چرا فیلم 12 سال بردگی در بعضی وبسایت ها به عنوانِ فیلم انگیزشی برای موفقیت کسب و کار معرفی شده بود! مگر آن که آدم گلنگ بر سرش بخورد و حافظه اش را بعد از دیدن فیلم از دست بدهد که با مشاهده چنین ملودارمِ افسرده کننده ای شور و انرژی برای زندگی بگیرد. بگذریم!
خواستیم بگوئیم به فیلم های این لیست از لحاظِ فرم و  محتوایی که دنبالش هستید، اعتمادِ کامل داشته باشید.

ارین براکویچ (Erin Brockovich)؛ اولین انتخاب معرفی فیلم انگیزشی

یعنی اگر در جهنمی ترین حالتِ روحی هم باشید، امکان ندارد این فیلم را ببینید و علاوه بر خندیدن از تهِ دل برای تیکه های کلامیش، انرژی برای شروعِ دوباره به دست نیاورید.
ارین براکویچ یک فیلمِ بیوگرافی، عاشقانه از زندگی زنی به همین نام است که جولیا رابرتز قطعا بهترین گزینه ممکن برای ایفای نقشش بود (البته برای همین اسکار هم گرفت).
داستان این فیلم بر اساسِ واقعیت است و روندِ زندگیِ زنی پر دغدغه و شکست خورده را روایت می کند که چطور به تنهایی خودش را به فردی اثرگذار و محبوب در جامعه تبدیل می کند. (محصول سال 2000)

فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار

خودتان را تصور کنید که یک زنِ چندین بار طلاق گرفته، بدونِ شغلِ ثابت، دارایِ حساب بانکی خالی، صاحبِ سه کودک، بدونِ هنر خاص و تخصصِ پولساز هستید و در بینِ همه این بد بختی ها، اولِ فیلم تصادف می کنید و علاوه بر شکستنِ گردنتان کلی هم هزینه ماشینتان می شود. روندِ اصلی از جایی شروع می شود که با پر رو بازی و سماجت در دفتر یک وکیل، کاری بی اهمیت گیر می آورید اما در این حین متوجه یکی از وحشتناک ترین پرونده های حقوقی می شوید.

مبارزه با خانواده ام (Fighting with My Family)

و باز هم یک فیلمِ بیوگرافی که بر اساسِ واقعیت ساخته شده است.
این فیلم از فیلم های انگیزشی کسب و کار محصولِ سالِ 2019 هست و بعد از اتمامش قطعا دلتان می خواهد واردِ عرصه کشتی کج بشوید!
از آن جایی که کشتی نمایشی یکی از ثروت ساز ترین ورزش ها در چند سال اخیر به حساب می آید، پس به راحتی این اثر در دسته فیلم های انگیزشی کسب و کار قرار می گیرد.

معرفی فیلم انگیزشی ، فیلم انگیزشی برای موفقیت کسب و کار

عجیب ترین خانواده ای که می توانید را در نظر بگیرید. پدر و مادری که هر دویشان کشتی کج کار هستند و فرزندانشان را از کودکی برای کسبِ مدالِ دبلیودبلیوئی پرورش می دهند. اما در این بین، فقط یکی از بچه ها استعداد واقعی این ورزش را دارد و می تواند خانواده فقیرش را با کوششِ خودش، به ثروت و شهرت برساند.

سه رنگ: سفید (three colors: white)؛ از خاص ترین فیلم های انگیزشی کسب و کار

اگر کیشلوفسکی و فضای فلسفیِ فیلم هایش را بشناسید، متوجه می شوید که امکان ندارد آدم با دیدنِ یکی از فیلمهایش انگیزه بگیرد! اما در کمالِ ناباوری این اثرِ او می تواند در اعماقِ قلبتان انقلاب به پا کند.
سه رنگ سفید، دومین فیلم از سه گانه رنگِ کیشلوفسکی است که اگر فیلم های قبل و بعدش را ندیده باشید هم باز به فرمِ کلی فیلم لطمه ای وارد نمی کند و درکش می کنید (اما قطعا پیشنهاد می دهیم این مورد از فیلم های انگیزشی کسب و کار را ببینید و معنای سینما را بفهمید). (محصولِ سال 1994)

کارول، بداقبال ترین و در عین حال خوش قلب ترین مردی است که می شناسید. اما این بدشانسیِ همیشگی اش در عشق و کار، بر خوش قلبی اش می چربد و تحقیرش می کند. در حالی که زنِ زیبایش به خاطرِ عدمِ توانایی جنسیِ کارول از او مفتضحانه جدا می شود، با یک چمدان، آواره مترو های شهر می شود. اما بعد از مدتی با ایده شغلی که به ذهنش می رسد، نه تنها ثروتمند می شود، بلکه همسرش را هم بر می گرداند اما به شیوه ای کااااملا غیر معمول و البته ترسناک!

جوی (Joy)؛ چهارمین پیشنهادِ معرفی فیلم انگیزشی

عجبا از این سنگ تمامی که خدا در خلقتِ جنیفر لارنس گذاشته است. این ایده که یک کارگردان برای داستانی یک نواخت و شاید تکراری، از حضورِ ستاره ای مثلِ لارنس استفاده کند، اوجِ هوشمندی است؛ چرا که خوب می داند مخاطب حتی بخاطرِ حضورِ این بازیگر هم که شده تا ثانیه آخرِ فیلمِ 2 ساعته اش را می بیند. بینندگانِ جوی نظرتانِ ضد و نقیضی درباره این فیلم دارند اما چیزی که من می دانم این است که امکان ندارد در حینِ فیلم یک ایده استارتاپی به ذهنتان نرسد و شاید حتی دوست داشته باشید از ایده جوی برای شروع کسب و کارتان کپی برداری کنید. (محصول سال 2015)

فرض کنید زندگی تمامِ توانش را برای خرد کردنِ استخوان های شما به کار بسته است. از پدر و مادرِ طلاق گرفته همیشه دعواییِ عجیب الخلقه بگیر، تا شوهرِ بی عرضه ای که از او جدا شدید و فرزندی که باید از راهِ کار کردنِ زیاد بتوانید حداقلی ترین خواسته هایش را بر آورده کنید. حالا در این بین تصمیم با شماست که زیرِ چرخ دنده های این زندگی مزخرف له بشوید، یا هوش و قوه تخیلتان را برای راه اندازی یک بیزینس به کار ببندید تا نه تنها خود بلکه هفت نسل بعد از خودتان را هم از مالِ دنیا بی نیاز کنید.

سه احمق (3 Idiots)؛ شاهکارترین نمونه معرفی فیلم انگیزشی

وقتش رسیده سری به سینمایِ بالیوود بزنیم.
قطعا ما با نامِ فیلم هندی به یادِ غلو کردن و بزن بزن های افسانه ای و گلوله را در هوا گرفتن می افتیم. اما سه احمق تمامِ تصورتتان را درباره فیلم هندی تغییر می دهد و صد البته امیدوارتان می کند.
اگر نزدیکِ کنکور هستید، اگر استرس و سر درگمی برای انتخابِ رشته و ساختنِ آیندتان دارید، اگر نمی دانید و حتی می دانید استعدادتان در چیست ولی حالتان خوب  نیست، ما بی برو برگرد برای آخرِ هفته این فیلم را به شما پیشنهاد می دهیم. (محصول 2009)

یک دوستِ قدیمیِ گم شده آنقدر برایتان اهمیت دارد که وقتی با تماسی، خبرِ پیدا شدنش را می دهند، حاضرید با یک غشِ نمایشی و شلوغ بازی، هواپیمایی که درونش هستید را روی زمین بنشانید! اما مگر یک دوست چه انگیزه ای ایجاد می کند که حاضر هستیم چنین دیوانگی کنیم؟ نکند زندگی و هر آنچه که حالا شدیم را مدیونِ او هستیم؟

بخور، عبادت کن، عشق بوَرز (Eat Pray Love)

این اثر قطعا یک فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار نیست که با دیدنش به طور فشنگی ایده به ذهنتان برساند.
این فیلم غذای روحِ شماست، انجیلِ سینماست و دریچه ای که تا ابد می تواند تمامِ شخصییتان را به جهتی مثبت تغییر بدهد.
بر اساسِ کتابی به همین نام ساخته شده و داستانِ زندگیِ واقعیِ الیزابت گیلبرت است که چگونه توانسته از یک بحرانِ عاطفی سخت و کشنده، خودش را نجات بدهد.
در هر صورت اگر در شرایطِ پسا کات یا طلاق هستید یا به هر دلیلی فکرِ پوچی و بیهودگی در ذهن دارید، این معجزه را از دست ندهید. (محصول 2010)

من نمی دانم چه می خواهم. آنقدر حالم بد است که حتی از این نمی دانمِ خودم هم درست مطمئن نیستم. خدایا می شود برایم همین حالا یک نشانه بفرستی و زندگیم را متحول کنی؟

جنگجوی صلح طلب (Peaceful Warrior)؛اراده ساز ترین معرفی فیلم انگیزشی

البته در ایران همیشه به اسمِ مبارز درون باز پخش می شود که خب نمی دانیم چرا این طور ترجمه می کنند. القصه!
اگر فکر می کنید خیلی خوب و کار درستید و هیچ وقت ممکن نیست شکست بخورید، این فیلم را ببینید چون برایتان ساخته شده است. اگر همیشه شکست خورده اید و از شعار های فیلم های آموزشی کسب و کار هم دلِ خوشی ندارید، باز هم این فیلم برای شماست.
بعد از تمام شدنش اشتیاقِ عجیبی به شروعِ دوباره و ساختنِ هر چه خراب شده پیدا می کنید اما این بار با معرفت و داناییِ عمیقِ روحی. (محصول سال 2006)

بعضی وقت ها حس می کنم در منِ 24 ساله یک پیر مردِ 70 ساله وجود دارد که نه تنها از من سرحال تر و ورزیده تر است، بلکه از فرو ریختن و شکستِ من ناراحت می شود و دلش می خواهد پند بدهد. به نظرتان باید به نصیحت هایش گوش کنم؟

طبق رسم همه مقاله هایمان نوبت شماست که بگویید، فیلمی در این لیست هست که دیده باشید؟

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *