مراحل ساخت تیزر تبلیغاتی ، اصول ساخت تیزر تبلیغاتی

این را حرفه ای ها بخوانند؛ مراحل ساخت تیزر تبلیغاتی

مراحل ساخت تیزر تبلیغاتی، اگر به درستی و گام گام اجرا شود، نتیجه ای شگفت انگیز تر از آنچه فکرش را بکنید رقم می خورد.
البته آموزش ساخت تیزر تبلیغاتی حرفه ای، صرفا با خواندنِ یک یا دو مقاله حاصل نمی شود.
حرفه ای شدن در این کار، علاوه بر صبر، نیاز به نوعِ خاصی از خلاقیت و  پیگیری دارد. برای همین هم، این روز ها پکیج های آموزشی اصول ساخت تیزر تبلیغاتی توسط هلدینگ های مختلف به فروش می رسد. اما آیا واقعا برای یادگیریش باید هزینه زیادی بکنید؟

مهمترین نکات ساخت تیزر تبلیغاتی

نکات مهم در ساخت تیزر تبلیغاتی ، مراحل ساخت تیزر تبلیغاتی

قبل از این که واردِ شرحِ جامعِ اصول ساخت تیزر تبلیغاتی بشویم، اول باید یک نکته را روشن کنیم.
آن هم این است که باید کاملا درک کنید، شما در جهانِ امروز، بیش از تصورتان درگیرِ رقابت کردن هستند.
حالا این رقابت یا نهان است یا آشکار است. یا خودتان می دانید حریفانتان چه کسانی هستند یا بدونِ آن که بدانید شروع به جنگیدن می کنید. آموزش ساخت تیزر تبلیغاتی حرفه ای، از این جهت مهم است که شما باید در هر جایگاهی که هستید، بهترین نسخه خود را به نمایش بگذارید. اگر در بحثِ تبلیغات و  مارکتینگ، کم بگذارید و خیال کنید باید به تراکت پخش کردنِ محصولتان رو به رویِ مترو توحید قانع باشید، پس از همین حالا قافیه را باخته اید.
ما نمی گوئیم باید میلیارد ها تومان برای برندینگ و مارکتینگ بیزنسِ خود هزینه کنید، ما می گوئیم با آموزشِ پایه ای مراحل ساخت تیزر تبلیغاتی آشنا شوید تا با کمترین هزینه، خلاقانه ترین نتیجه ها را رقم بزنید.

مراحل تولید تیزر تبلیغاتی از کجا آغاز می شود؟

هر کاری، برای آن که بهترین نتیجه ممکن را برای ما به همراه داشته باشد، باید با یک برنامه جامع آغاز شود.
ما در ادامه، پنجگانه ترین مرحله کلیدی از مراحلِ ساخت تیزر تبلیغاتی را به شما معرفی می کنیم.

پنجگانه ترین قوانین ساخت تیزر تبلیغاتی

شنیده اید که می گویند: خشتِ اول چون نهد معمار کج ….؟ احسنت! پس برای آن که دیوارتان تا ثریا کج بالا نرود، اولین مرحله را جانانه استارت بزنید:

تعیینِ جامعه هدف؛ اولین اصول ساخت تیزر تبلیغاتی

مراحل تولید تیزر تبلیغاتی ، مراحل ساخت یک تیزر تبلیغاتی

چه کسی تا به حال بدونِ برنامه به جایی رسیده است که ما دومی اش باشیم؟ (البته نویسنده این مقاله به شخصه هیچ وقت برنامه ای در زندگی نداشته و همیشه خودش را به دستِ تقدیر سپرده است!) در هر حال؛ اولین اصل از مراحل ساخت تیزر تبلیغاتی، این است که اصلا بفهمید باید برای چه کسانی محصولِ خود را تبلیغ کنید.
آیا جامعه هدفِ شما، کنکوری ها است؟ اگر جواب مثبت است، می خواهند در چه مقطعی کنکور بدهند(کارشناسی،ارشد،دکترا). حالا فرض می کنیم پکیجی که قصدِ تبلیغش را دارید برای بچه های کارشناسی است.
این پکیج می تواند به دردِ تمامِ رشته ها بخورد؟ (انسانی، ریاضی، تجربی، هنر، فنی) یا مثلا فقط یک جعبه کمک آموزشی برای جمع بندیِ ادبیاتِ تخصصی بچه های انسانی است.
می بینید؟ هر چه جامعه آماری خود را دقیق تر مشخص کنید و انتظاراتتان پراکندگی نداشته باشد، در نتیجه لحن، بیان، شعارِ تبلیغاتی، میزانِ سرمایه گذاری برای مارکتینگ و حتی گرافیک و رنگ بندیِ محصولاتتان هم تحتِ تاثیر قرار می گیرد.

رسانه پخشِ تیزر، دومین مرحله آموزش ساخت تیزر تبلیغاتی حرفه ای

رسانه توزیعی که می خواهید تیزرِ تبلیغاتی خود را در آن به نمایش بگذارید، مشخص کنید.
شاید باورتان نشود ولی این موردِ دوم تا حدِ اغراق آمیزی می تواند هزینه های شما را تحتِ تاثیر قرار بدهد.
این که شما دوست دارید تیزرِ محصولتان بیننده میلیونی داشته باشد یا آن که نه، ترجیح می دهید از یک جامعه کوچک شروع کنید و به مرور مشهور شوید، کاملا وابسته به بودجه و علاقه شما است.
از آن جایی که هزینه تبلیغ های تلویزیونی، ارقامِ نجومی دارند، بهتر است کار را از پیج های اینستاگرامی، کانال های یوتیوب، تبلیغ های تیک تاک و سایت های ایرانی مثلِ آپارات و نماوا که در ابتدایِ هر ویدیو یک تبلیغ پخش می کنند شروع کنید.

تعیین سبکِ تیزر، سومین اصل ساخت تیزر تبلیغاتی

با خودتان و کسب و کارتان تعارف نداشته باشید.
این که مثلا خواهرزاده بی استعدادتان از شما می خواهد که او را در تیزر تبلیغاتی خود بازی بدهید، قطعا حسابی برایتان گران تمام می شود. شما که نمی خواهیم فیلمِ مزاحمتِ 2 به کارگردانیِ ایرج ملکی بسازید.
قضیه حیاتی است و قرار است برند سازی کنید تا اولِ کاری در چشمِ و ذهنِ مشتری فرو بروید. مشخص کردنِ سبکِ ویدیویِ تبلیغاتی شما، از مهم ترین مراحل ساخت تیزر تبلیغاتی است.

نکات ساخت تیزر تبلیغاتی ، مراحل تولید تیزر تبلیغاتی

چون شما در این مرحله، با توجه به ذائقه مشتری و جامعه هدفی که در ابتدا مشخص کردید، باید سبکِ تیزرِ خود را معلوم کنید.
آیا ویدیو های رئال (استفاده کردن از عناصرِ انسانی، بدونِ دخالتِ موجوداتِ خیالی و کارتونی) بیشتر بابِ دلِ مشتریانِ شما است؟ آیا موشن گرافیکی کار کردن می تواند تمامِ شاخه های خدمات و محصولی که ارائه می دهد را به درستی بیان کند؟
مشتری های شما در قشرِ کودکان و نوجوانان هستند و با انیمیشن بهتر ارتباط می گیرند؟
یا اصلا چطور است استاپ موشن را انتخاب کنید؟ همه این ها بر می گردد به سلیقه مشتریانی که می خواهید محصولِ خود را به آن معرفی کنید.

اگر هم اصلا نمی دانید انواع تیزر تبلیغاتی چه فرقی باهم دارند پس باید یک مرحله به عقب برگردید و مقاله انواع تیزر تبلیغاتی را بخوانید. حالا می توانید بصورت شفاف نوع تیزر خودرا انتخاب کنید.

چهارمین اصول ساخت تیزر تبلیغاتی؛ دست به قلم شدن

مراحل ساخت یک تیزر تبلیغاتی ، اصول ساخت تیزر تبلیغاتی

حالا که مرحله قبل را در ذهنتان مشخص کرده اید و دیگر می دانید سبکِ تیزرتان باید در کدام دسته قرار بگیرد، باید سناریو نویسی کنید. اگر ویدیو رئال است یا ترکیبی، باید یک شرحِ جامع از صحنه فیلم برداری روی کاغذ بیاورید.
اصلا شاید لوکیشنِ فیلم برداری نباید در فضای باز باشد و بهتر است از پرده های کروماکی استودیویی استفاده کنید.
حالا نوبتی هم باشد، دیگر نوبتِ دیالوگ نویسی شخصیت هاست. یعنی مشخص کنید که کاراکتر (یا کاراکتر ها) باید با چه بیانی و جملاتی داستانِ محصولِ شما را روایت کنند.
در مرحله سومِ سناریو نویسی باید دکور و اِلمان های صحنه را طراحی کنید و در قدمِ آخر، حرکت های دوربین را جایگذاری و تعیین کنید. همه این ها را که مشخص کردید، سعی کنید با یک پیش نمایش، ماکتِ کار را بسازید.
این تصویر سازی سناریو باعث می شود شما انتطارتان از کیفیت و کمیتِ ویدیویِ اصلی، معین شود.

استفاده از برنامه های ویرایشِ ویدیو؛ قلبِ مراحل ساخت یک تیزر تبلیغاتی

حالا که چهار مرحله قبلی با موفقیت طی شد، می رسیم به شیرین ترین بخش از مراحل ساخت تیزر تبلیغاتی؛ یعنی تدوینِ ویدیو ها.
این مرحله به این علت مهم است که اگر شما به هر دلیلی نتوانید از برنامه های حرفه ای ویرایشِ فیلم استفاده کنید، تمامِ آنچه که تا به این جا رشته اید پنبه می شود!
شما حتی اگر از ترانه علیدوستی هم به عنوانِ ستاره تیزرِ تبلیغاتی خود استفاده کنید، اما افکت گذاری، میکسِ صدا و موسیقی، برشِ به موقع و زمانِ بندیِ سکانس ها به درستی روی ویدیو پیاده نشود، باز هم نتیجه شبیه به فیلم های استاد ایرجِ ملکی از آب در میاید. احتمالا  premeir، حرفه ای ترین برنامه برای تدوینِ فیلم ها و تیزر های تبلیغاتی محسوب می شود و اگر کاربلدش را پیدا کنید، خروجیِ نهایی کار، شگفت انگیز تر از آن چه که خیال می کردید رقم می خورد.
اگر می خواهید تلویزیون بسترِ نمایشِ تیزر شما باشد، ترجیحاً فایلِ خروجی را در قالبِ MOV  ذخیره کنید. اما به صورتِ کلی فرمتِ MP4 استاندار ترین قالب برای ذخیره تیزر های تبلیغاتی و به شکلِ کلی هر نوع فیلمی است.
این فرمت قابلیتِ پخش در اکثرِ پلتفورم های نمایشی و شبکه های مجازی را دارد.

با ما رویا هایتان را زندگی کنید! اگر به دنبالِ ساختِ حرفه ای ترین تیزر های تبلیغاتی و به تصویر کشیدنِ ایده هایتان هستید، صفر تا صدِ داستان را به ایران مایند بسپارید.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *