عکاسی زمینه سفید ، عکاسی با پس زمینه سفید

معرفی آتلیه عکاسی زمینه سفید و ترفندهای کاربردی

عکاسی زمینه سفید نه به سختیِ عکس گرفتن از اجسامِ براق است و نه به آسانی عکاسی از یک محصولِ سفید با بک گراندِ سیاه.
این کار هم مثلِ تمامِ چالش های عکاسی تبلیغاتی، نیاز به رعایتِ نکات، به خرج دادنِ حوصله و البته در انتها کار با نرم افزار های ویرایشی را می طلبد.
اما ما از یک چیز مطئنیم و آن هم این است که شما آنقدر با هوش هستید که بتوانید از پسِ هر چالشی بر بیائید و نتیجه مطلوبتان را بگیرید. مثلِ همیشه با ما هم قدم شوید.

چرا عکاسی زمینه سفید مهم است؟

آموزش عکاسی زمینه سفید ، عکاسی پشت زمینه سفید از محصول

شاید تصور کنید که این روز ها با رونق گرفتنِ برنامه های فتوشاپی، دیگر نیاز به انجامِ عملیِ خیلی از کار ها نیست.
یعنی مثلا با خودمان می گوئیم وقتی برنامه های حذفِ بک گراند وجود دارد، چرا باید کلی زمان برای ساختِ پس زمینه سفید هدر بدهیم. اما داستان این جاست که هنوز برنامه های ویرایشگرِ حرفه ای عکس، به آن درجه از طبیعی درآمدنِ کار نرسیده اند که بخواهیم فقط به کمکِ آن ها عکاسی با پس زمینه سفید یا رنگ های مختلف را انجام بدهیم.
یک عکسِ حرفه ای تبلیغاتی باید با حفظِ جزئیات و احترام قائل شدن برای روح و شخصیتِ محصول گرفته شود.
برای همین است که بک گراند های دیجیتالی آن میزان از رئال و طبیعی بودن را القا نمی کنند و هرکسی با دیدنش حسِ فیک بودن را به راحتی دریافت می کند. قطعا این چیزی نیست که برای فروش محصول به آن نیاز داریم.
پس باید حرفه ای ترین آتلیه عکاسی زمینه سفید را برای محصولمان انتخاب کنیم. ایران مایند در این زمینه حسابش را حسابی پس داده است.

 

تجهیزات مرسوم برای عکاسی با زمینه سفید

طبیعی است که برای انجامِ بی نقصِ یک پروژه عکاسی، شما نیاز به وسایلی داشته باشید تا زورش به سختی های محیطی بچربد. برای عکاسی با بک گراند سفید هم نیاز به ابزاری هست. از جمله:

دوربینی که نیاز دارید

باید پذیرفت که دوربین های حرفه ای در مواقعی تنها گزینه برای بی نقص درآمدنِ کار هستند. اما از طرفی همه ما نمی توانیم به این وسیله گران دسترسی داشته باشیم.
شما می توانید به وسیله یک دوربینِ موبایل که تنظیماتش سرحال و درست باشد هم این کار را انجام بدهید. برای مثال شاتر اسپید، وایت بالانس، ایزو و فوکوس از جمله موادری هستند که شما باید باتوجه به نوعِ نورپردازیتان، در گوشی آن ها را تنظیم کنید.

بک گراندِ روشن

منظور از روشن همان پس زمینه سفید است. شما می توانید از پرده های کروماکی استفاده کنید. یا اگر نه، از مقوا های اشتنباخ که هزینه کمتری دارند بهره بگیرید.
در ضمن تعیینِ سایزِ مقوا در آموزش عکاسی زمینه سفید، کاملا وابسته به ابعاد و بزرگی و کوچکیِ محصولِ شماست.

سافت باکس

سافت باکس ها به شما کمک می کنند تا نوریِ یک دست و ملایم را به صورتِ همه جانبه به محصول بتابانید.
در بعضی از محصولات ما شاهدِ آن هستیم که از چند سافت باکس استفاده می شود. یعنی حتی بجایِ پس زمینه مقوایی سفید، از یک سافت باکس و فلاش که منبعِ نوری قوی دارد در بک گراند استفاده می شود.
یک باکس هم در چپ و راستِ محصول در عکاسی زمینه سفید استفاده می شود.

مقوای مشکی برای ...

ما از مقوایِ تیره به دو دلیل استفاده می کنیم. اول این که همیشه نمی شود چند سافت باکس خرید و همین که یک عدد را یا خودمان درست کنیم یا بخریم، شاخِ غول را شکسته ایم.
دوم این که مقوا های تیره، منجیِ شما در حجم دادن به محصول در عکس هستند. به این صورت که دو تکه مقوا سیاه را ترجیحا به صورتِ استوانه ای در چپ و راستِ محصول قرار می دهیم (خیلی نزدیک به کالا به عنوان رفلکتور) تا بازتابش کاری کند محصولِ سفید رنگ شما با بگ گراندِ سفید ادغام نشود بینشان تمایز ایجاد شود.
در حقیقت این حرکت باعث می شود بینِ محصول و پس زمینه، کنتراست ایجاد شود و سایه های قشنگ و لطیفی شکل بگیرد.

نکته مهم!!!

ممکن است دوست داشته باشید حالتِ انعکاسی به محصول بدهید. یعنی تصویرش به صورتِ وارونه بر زمین بیوفتد.
برای این کار می توانید یک مقوای سفید را زیرِ یک شیشه قرار بدهید. حالا محصول را بر روی شیشه بگذارید. این گونه انعکاسش بر روی آن میوفتد و کار جذاب می شود. اگر هم میخواهید حرفه ای تر عمل کنید که از پلکسی استفاده کنید.

استارتِ کارِ عکاسی زمینه سفید

فکر می کنم حالا که دیگر تجهیزات لازم را فراهم کردید و می دانید قرار است دقیقا چه کار کنیم، باید ترفند های عکاسی هم با شما یاد بدهیم.

دوربین را تنظیم می کنیم

مثلا فرض می کنم که می خواهم از یک ماگ عکس بگیرم. برای این کار نیاز دارم سرعت شاتر، دیافراگم و ایزو را سر و سامان بدهم. فوکوس را هم دقیقا متناسب با چیزی که روی ماگ نوشته شده است پیدا می کنم. از قبل تمامِ نور های اضافه را کور کردن و حتی نور های خارج از اتاق هم خاموش کردم تا نور مطاحمی در تصویرم نباشد.

نور پس زمینه در عکاسی زمینه سفید

این نکته را فراموش نکنید که نوری که به بک گراندِ تابیده می شود همیشه باید دو STOP بیشتر از نوری باشد که به سوژه تابیده می شود.
اگر درست عمل نکنید، یا سوژه سیلوئت و تاریک می افتد و پس زمینه خیلی روشن می شود، یا پس زمینه بیش از حد تاریک می شود و سوژه زیادی سفید برفی می شود.
ما منبع نور اصلی را در زاویه چهل و پنج درجه از دوربین و سمتِ راستش قرار می دهیم. حالا باید فلاش را طوری تنظیم کنیم که به سطحِ سفید سمت راستش بخورد و بازتابش به سوژه برسد.

هر چه نورِ اضافه هست را از بین می بریم

در آخرین مرحله از عکاسی پشت زمینه سفید از محصول، ما باید FLAG کردن را یاد بگیریم. این یعنی هر چه نورِ اضافی در بک گراند وجود دارد را از بین می بریم تا به کنتراستِ دلخواه برسیم و بینِ محصول و پس زمینه فرق ایجاد کنیم.
برای این کار هم می توانید از چادر سیاه استفاده کنید یا همان مقوا های مشکی که قبلا به آن اشاره کردیم. به صورتِ کلی عکاسی زمینه سفید از محصول اگر با رعایتِ این نکات باشد، کارِ پیچیده ای نیست.
در ضمنی می توانید برای ایستا نگه داشتنِ محصولات از خمیر بازی استفاده کنید. به این صورت که مثلا اگر محصولتان یک خودکار است، به انتهایش خمیر بچسبانید تا سرپا روی زمین نگه داشته شود.
حالا می توان به کمکِ برنامه های ویرایشی، قسمت های اضافه ای که در عکس مشخص هستند را از بین برد.

امیدواریم این نکات شما را به هدفتان برساند.
اما اگر نرساند اصلا نگران نباشید! چون ما اینجا هستیم تا حرفه ای ترین عکس های تبلیغاتی را در کمترین زمانِ ممکن برای شما خلق کنیم. با ما تماس یگیرید.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *