طراحی سایت با وردپرس ، طراحی سایت وردپرس ، قیمت سایت وردپرس

زیر و بم طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس، منطقی ترین و نزدیک ترین راهی است که شما می‌توانید به وسیله آن، خودتان، محصولات یا خدماتتان را به شکلی حرفه ای به همه هم‌زبانان خودتان در سراسر جهان معرفی کنید.
وردپرس یکی از محبوب ترین نرم افزارهای مدریت سایت است که بدون نیاز به کدنویسی، ظرف مدت کوتاهی می توانید به وسیله آن سایت خودتان را خلق کنید. برخی ترجیح می دهند صفر تا صد کار طراحی سایت با وردپرس را به یک طراح سایت وردپرسی بسپارند؛ در نتیجه به دنبال قیمت طراحی سایت با وردپرس هستند. برخی اما دوست دارند کار طراحی سایت وردپرس را خودشان انجام بدهند؛ که این هم عملی است اما باید آموزش دید و آزمون و خطا کرد؛ چرا که وردپرس بسیار کاربردی و کاربرپسند است.

به یک سایت وردپرسی نیاز دارید؟

فروشگاه دارید یا کارخانه؟ پزشک هستید یا یک میکاپ آرتیست؟ هنرمندید؟ خواننده اید؟ وکیل؟ اصلا فرقی ندارد چه کاره هستید. سایت وردپرسی بهترین نوع طراحی سایت برای شماست. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با بهترین کارشناسان طراحی وبسایت کلیک کنید.

وردپرس چیست؟

خب بالاتر که یک تعریف کلی از وردپرس ارائه دادیم؛ حالا اگر بخواهیم وردپرس را بهتر معرفی کنیم، باید بگوییم: وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای سایت ساز است که البته رایگان هم هست.
اگر کمی تخصصی تر بخواهیم بگوییم وردپرس چیست باید این گونه شروع کنیم: وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای (CMS) متن باز (open source) است که می توانیم آن را جزو دسته نرم افزار های دنیای آراد قرار دهیم. حالا اینکه گفتیم دنیای آزاد یعنی چه؟
یعنی شما هر نوع شخصی سازی را روی یک سایت وردپرسی می توانید انجام دهید.

ساخت سایت با وردپرس ، قیمت طراحی سایت با وردپرس

چرا وردپرس؟

چرا ورد پرس؟ این هم سوال دارد؟

  • چون طراحی سایت با وردپرس ساده و ارزان قیمت است.
  • چون وردپرس بر اساس اصول سئو طراحی شده و این خودش کمک بزرگی است برای بالا بردن شانس شما در بالا آمدن به وسیله موتور جستجو.
  • چون کار مدیریت سایت به وسیله ی وردپرس و به خصوص افزونه های کمکیِ قابل دسترس در آن، بسیار یوزِرفرِند و آسان است. افزونه هایی با قابلیت کمک به سئو سایت، افزایش جذابیت بصری، امکان فروشگاه سازی و …
  • چون شما می توانید به سرعت برای کارهایی مثل آماده سازی و انتشار محتوا، کار با پنل مدیریت محتوای سایت را به اعضای تیم خودتان هم آموزش بدهید.
  • چون سرعت سایت های قدرت گرفته از وردپرس که تعداد بسیار زیادی هم دارند، بالاست و کاربران سایت شما از حضور در سایت و بالا و پایین کردن صفحات لذت می برند؛ نه آنکه برای رفتن از یک صفحه به صفحۀ دیگر مدام پوست لب‌شان را بِکَنَند!

و دلایل زیاد دیگری که باعث شده امروز بیشتر از 30 درصد وبسایت های جهان، وردپرس را برای طراحی و مدیریت سایت خودشان انتخاب کنند.

پله های ساخت سایت با وردپرس

خرید هاست، پله اول طراحی سایت با وردپرس

اولین کاری که برای داشتن یک سایت باید انجام دهید خرید هاست است.
هاست در واقع یک محیط برای میزبانی از اطلاعات و داده های سایت شما است. پس این بخش بسیار اهمیت دارد و باید در انتخاب مجموعه ارائه دهنده خدمات هاست دقت کنید.
شرکتی که محیط میزبانی می فروشد در صورتی مورد اعتماد است که علاوه بر سرعت منابع و سرعت بالا، پشتیبانی مطلوب و احساس مسئولیت نسبت به اطلاعات شما داشته باشد. پس حتما برای این مورد دقت زیادی به خرج دهید و تحقیق کنید.

خرید هاست می تواند به شکل ماهانه یا سالانه باشد که قیمت های متفاوتی دارد و از ماهی 40-50 هزارتومان تا ماهی 700 هزارتومان بسته به خدمات و پشتیبانی، حجم و ترافیک ماهیانه بر اساس گیگابایت و … متفاوت است.
البته هاست قابل ارتقا است و شما می توانید در شروع کار سرویس های میزبانی ارزان قیمت را انتخاب کنید تا هزینه های تان کمتر شود و بعد از مدتی آن را ارتقا دهید. در واقع قابیلت ارتقا هم یکی از خدمات مهمی است که سرویس های میزبانی حرفه ای و مطمئن آن را ارائه می دهند.

طراحی وب سایت با وردپرس ، سفارش طراحی سایت با وردپرس

پنل مدیریت هاست Cpanel چیست؟

حین خرید هاست دقت کنید که کنترل پنل مدیریت هاست شما سی پنل باشد. زیرا کار مدیریت هاست و امکانات آن با استفاده از Cpanel بسیار ساده تر و بهتر پیش خواهد رفت.

خرید دامنه و لذت نام گذاری

خرید دامنه مرحله ای است که تقریبا همزمان با خرید هاست صورت می گیرد.
دامنه همان نامی است که هر سایتی دارد و پسوند هایی مثل .ir  و یا .com و … دارد. در اینجا شما مثل نامگذاری برای فرزندتان، برای سایتی که قرار است بخش مهمی از بار معرفی شما و برندتان را به دوش بکشد وقت می گذارید.
می باست دامنه را بسته به سلیقه خودتان، نوع فعالیت‌تان، قابلیت سرچ و تایپ ساده آن و البته آزاد بودن دامنه، انتخاب نمایید. پسوند دامنه می تواند یکی از انواع متداول com ،ir ،net ،org ،info و … باشد.
ارزان ترین پسوند که برای سایت های ایرانی بسیار هم به کار می رود ir است. خرید دامنه هزینه ای پایین از حدود 10-20 هزارتومان سالانه برای ir ها دارد. البته برای پسوندهای خاصی مثل design یا shop حدود 1.5 تا 2.5 میلیون نیز قیمت گذاری می شود.

بقیه مراحل طراحی سایت با وردپرس از جمله:

  • دانلود و نصب وردپرس
  • تشکیل دیتابیس (پایگاه داده)
  • اجرای نصاب وردپرس
  • ورود به پنل مدیریت سایت با استفاده از یوزر و پسوورد انتخابی و …

بدون هزینه خاصی می توانند توسط خود شما صورت بپذیرند و کار سخت و زمانبری نیستند.

با کمک قالب های مختلف و امکاناتی که افزونه های مختلف وردپرس در اختیارتان قرار می دهد، شما می توانید سر و شکل سایت خودتان را بسته به سلیقه تان و البته نوع کارتان بچینید.

این دفتر کار شماست و نمونه ای از سلیقه شما! پس حتما نمونه های مربوط به حوزه کاری تان را بررسی کنید تا حین ساخت سایت وردپرس مطمئن شوید که همه جوانب را در نظر گرفته اید.

نکات تکمیلی درباره ی قیمت سایت وردپرس

ساخت سایت وردپرس ، تعرفه طراحی سایت وردپرس

تا اینجا اگر کار طراحی سایت وردپرس را خودتان انجام داده باشید هزینه هایتان تنها مربوط به خرید هاست و دامنه خواهد بود.
بقیه مراحل نیازی به هزینه کردن ندارند مگر آنکه مثلا قصد داشته باشید از قالب های آماده استفاده نکنید و قالب های غیر رایگان را انتخاب کنید که ویژگی های بهتری دارند. البته قابلیت تغییر و ارتقا برای قالب نیز وجود دارد.

تمام این هزینه ها درواقع، قیمت سایت وردپرس در صورتی هستند که شما قصد سفارش طراحی سایت با وردپرس را نداشته باشید و خودتان بخواهید طراحی سایت وردپرس را انجام دهید.
اما اگر زمان کافی ندارید یا آموزش و اجرای این کار از حوصله شما خارج است می توانید با بررسی انواع مختلف قیمت سایت وردپرس یا بهتر بگوییم قیمت طراحی سایت با وردپرس و البته نوع کار خودتان و میزان هزینه ای که می توانید بکنید، این کار را به فردی مناسب بسپارید تا تمام مراحل یاد شده و سایر کارها را انجام دهد و لقمه ای آماده تحویلتان دهد.

مثلا اگر قصد برونسپاری طراحی سایت شرکتی با وردپرس را دارید بسته به نوع فعالیت شرکت‌تان و البته امکاناتی که برای سایت‌تان متصور هستید، هزینه ای از حدود 5 میلیون تا حتی 100 میلیون تومان می توانید کنار بگذارید. 
البته ابتدا تعرفه ها را به خوبی بررسی کنید و سپس مناسب ترین حالت و قیمت را بسته به کار خودتان انتخاب کنید تا متحمل هزینه اضافی نشوید. ایران مایند به عنوان یک شرکت با سابقه می تواند خیال شما را از طراحی سایت وردپرسی تان راحت کند.

مرحله نهایی در ساخت سایت وردپرس

طراحی وب سایت وردپرس ، طراح سایت وردپرس

چه شما کار طراحی سایت با وردپرس را خودتان انجام داده باشید و چه با در نظر گرفتن هزینه های مربوط به قیمت سایت وردپرس آن هم وقتی که یک طراح سایت وردپرس حرفه ای آن را خلق کرده باشد، کار را سفارش داده باشید، در هر حال شما حالا یک سایت وردپرسی با دامنه ای مشخص دارید که نیاز به محتوا دارد.
شاید عده ای که زیاد با فضای کار وبسایتی آشنایی ندارند تصور کنند که طراحی سایت وردپرس یعنی یک سایت با اسم و مشخصات آن ها و تعداد زیادی محتوا.
اما آنچه که باید بدانید این است که تعرفه طراحی سایت وردپرس تنها مربوط به ایجاد و خلق سایت است و نهایتا چند محتوای ثابت که در صفحاتی به نام “برگه” قرار می گیرند.
این شما هستید که یا خودتان و یا به کمک نیروی تولید محتوایی که در اختیارتان دارید باید این سایت را تغذیه کنید، اصول سئو را در آن به کمک یک فرد حرفه ای پیاده سازی کنید و سایت را پویا نگه دارید تا در کلمات کلیدی مربوط به حوزه کاری تان، موتور جستجوی گوگل شما را به مخاطب پیشنهاد بدهد و به اصطلاح بالا باشید.

البته برخی مجموعه های که کار طراحی وب سایت با وردپرس را انجام می‌دهند پکیج های تولید محتوا نیز ارائه می دهند که این قطعا در قیمت طراحی سایت وردپرس شما تاثیرگذار است. یعنی مجموعۀ طراح در نهایت به شما سایتی با دارا بودن تعدادی محتوا تحویل می دهد که البته بر اساس استاندارد باید این محتواها از لحاظ سئو بهینه باشند.

جمع بندی

شما در این مقاله که ممکن است با سرچ ترکیب ” طراحی سایت با وردپرس” یا مثلا ” طراحی سایت وردپرسی” به صفحه ی آن هدایت شده باشید با نکاتی درخصوص طراحی وب سایت وردپرس، چه به دست خودتان و چه در صورت سفارش به یک طراح سایت آشنا شدید و مراحل اصلی و اولیه ساخت سایت که نه چندان سخت و طولانی بودند را نیز شناختید.
همچنین در خصوص هزینه طراحی سایت با وردپرس صحبت کردیم و در هر دو حالت هزینه های شما را بررسی کردیم.

ایران مایند اینجاست تا با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت کار طراحی سایت شما را انجام دهد. برای ثبت سفارش با ما در ارتباط باشید.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *