بازاریابی چیست؟

بازاریابی

بازاریابی چیست؟

بازاریابی : فعالیت مجموعه ای از موسسات و فرآیندهای ایجاد، ارتباط، تحویل و مبادله پیشنهادات است که ارزش برای مشتریان، شرکا و جامعه در کل دارد . تولید، اصلاح و ارزیابی اقدامات بازاریابی.

نظارت بر بازاریابی؛ و بهبود درک بازاریابی به عنوان یک فرآیند، تحقیقات بازاریابی اطلاعات مورد نیاز برای رسیدگی به این مسائل را مشخص می کند، روش جمع آوری اطلاعات، فرآیند جمع آوری داده ها را مدیریت و اجرا می کند، نتایج را تجزیه و تحلیل می کند و یافته ها و پیامدهای آنها را به اطلاع می رساند. بازاریابی مدیریت مبادلات بین یک سازمان و ذینفعان آن – مشتریان، کارمندان، گروه های اجتماعی و دیگران است. مهارت مدیریت تردد بازاریابی، دیدگاه وسیع تری نسبت به طراحی محصولات و خدمات برای فروش به مشتریان است. دو نقش اصلی بازاریابی عبارتند از دستیابی و حفظ مشتریان هدف. بازارها را می توان از دیدگاه عرضه و تقاضا تعریف کرد. عرضه نشان دهنده مکانیسم کسب و کار است در حالی که تقاضا منعکس کننده خواسته های مشتریان است. مدیران بازاریابی باید بین ارزش مزایا و نقشه راه فروش و راه حل های مربوط به مشکلات ارائه شده به مشتریان و سودآوری مشتریان به سازمان تعادل کنند. سازمانها فرهنگ منحصر به فرد خود را دارند که می توانند تابع بازاریابی را پشتیبانی کنند یا مانع شوند.

تعریف بازاریابی

بازاریابی انضباط تجاری است که بیشتر مسئول توسعه برنامه ها برای دستیابی و حفظ مشتریان است. بنابراین، یکی از اصلی ترین وظایف آن شناخت مشتریان و الگوهای مصرف آنهاست. اغلب گفته می شود که چشم انداز مصرف کننده امروز بوسیله دو نیروی قدرتمند – تکنولوژی و جهانی سازی شکل می گیرد. بیانیه هایی مانند این اغلب منجر به ادعاهای در مورد چگونگی سرعت شتاب و چگونگی تغییر فناوری در زندگی ما می شود.

در دهه ۱۹۶۰، مارشال مک لوهان این احساسات را در سخنان خود ضبط کرد که “رسانه پیام است و جهان تبدیل به یک روستای جهانی” می شود. مخالف این احساسات این است که اکثر مصرف کنندگان به نوع خاصی از فناوری عادت دارند. آنچه آنها واقعا می خواهند و ارزش دارند، مزایا و راه حل هایی برای مشکلات هستند که فن آوری می تواند آنها را فراهم کند. همچنین بسیاری از افراد با ایده جهانی سازی و پیامدهای آن در زندگی روزمره خود بسیار ناراحت هستند.
آنچه آنها دوست دارند انجام دهند انتخاب و انتخاب گزینه های از سراسر جهان برای استفاده از اختیارات خود است. آنچه که آنها دوست ندارند، نیروهای جهانی هستند که تغییرات ساختاری را به شرایط اقتصادی تبدیل می کنند که تکامل و فرهنگ کشورشان را شکل می دهند.

بازاریابی، به عنوان کلمه ریشه در اصطلاح به معنای، عملکرد یک کسب و کار و یا یک سازمان غیر انتفاعی است که در بازار تمرکز می کند. این پرسش را مطرح می کند که بازار چه چیزی است. رشته اقتصاد در اینجا نجات پیدا می کند. این نشان می دهد که بازار می تواند از نظر عرضه و تقاضا تعریف شود.

پلن بازاریابی

هنگامی که ما درباره نیازها و خواسته های مشتریان یا مزایا و / یا راه حل هایی برای مشکلات ارائه شده به محصولات و خدمات صحبت می کنیم، ما از دیدگاه تقاضا استفاده می کنیم. اقدامات سنتی موفقیت بازاریابی در اینجا با رضایت مشتری و وفاداری مرتبط است. دیدگاه تقاضا می تواند منجر به توضیحات جدیدی از بازار شود.
به عنوان مثال، یک مطالعه تحقیق بازار که توسط شرکت Polaroid در سال ۱۹۹۵ در اروپا انجام شدقلب موفقیت کسب و کار شما در بازاریابی آن است. بیشتر جنبه های کسب و کار شما بستگی به بازاریابی موفق دارد. کلاه بازاریابی شامل تبلیغات، روابط عمومی، تبلیغات و فروش می شود. بازاریابی فرایندی است که محصول یا خدمات ارائه شده و به مشتریان بالقوه ارتقا می یابد. 

بدون بازاریابی، کسب و کار شما ممکن است بهترین محصولات یا خدمات خود را در صنعت ارائه، اما هیچ یک از مشتریان بالقوه خود را در مورد آن می دانم. بدون بازاریابی، فروش ممکن است سقوط کند و شرکت ها مجبور به بستن شوند.برای کسب و کار برای موفقیت، محصول یا خدمات ارائه شده باید به خریداران بالقوه شناخته شود. 

به استثنای اینکه کسب و کار شما در جامعه شناخته شده است و ارتباط با مشتریان خود را به آسانی در دسترس قرار می دهد، شما باید از استراتژی های بازاریابی برای ایجاد آگاهی از محصول یا خدمات استفاده کنید. بدون بازاریابی، مشتریان بالقوه ممکن است هرگز از پیشنهادات کسب و کار شما آگاه نباشند و ممکن است کسب و کار شما فرصتی برای پیشرفت و موفقیت نداشته باشد. با استفاده از بازاریابی برای ترویج محصول، خدمات و شرکت، کسب و کار شما را با احتمال یافتن مشتریان آینده مواجه می کند.

موفقیت یک شرکت اغلب بر روی شهرت جامد استوار است

بازاریابی با برندینگ شناخته شده یا نام محصول نام تجاری را با یک شرکت ایجاد می کند. وقتی یک شرکت انتظارات زیادی از مردم را به دست می آورد، شهرت آن بر پایه ی قاطعیت قرار می گیرد.
همانطور که شهرت شما رشد می کند، کسب و کار گسترش می یابد و فروش افزایش می یابد. شهرت شرکت شما از طریق مشارکت فعال در برنامه های اجتماعی، ارتباطات موثر – بیرون و خارج – و محصولات یا خدمات با کیفیت است که توسط تلاش های بازاریابی ایجاد یا حمایت می شود.بازاریابی همچنین محیط زیست را در بازار برای اتمام سالم تقویت می کند. تلاش های بازاریابی در مورد قیمت محصولات و خدمات، که نه تنها به مصرف کنندگان منتخب دسترسی پیدا می کند، بلکه به سایر شرکت هایی که برای کسب و کار مصرف کنندگان رقابت می کنند، می رسد. 

در مقایسه با شرکتهایی که انحصار محصولات و خدماتی را دارند که تقریبا هر قیمت را می پردازند، بازاریابی به قیمت گذاری برای رقابت برای کسب و کار کمک می کند تا رقابت را قبل از رقابت با مشتریان برنده کند.
بدون رقابت، شرکت های شناخته شده همچنان به فروش می روند در حالی که شرکت های شناخته شده کمتر یا شرکت های جدید فرصت کمی برای تبدیل شدن به موفقیت را دارند. بازاریابی رقابت سالم را تسهیل می کند که به کسب و کارهای کوچک و کسب و کارهای جدید می تواند موفق شود در بازار وارد و رشد کند.

مدیریت ارتباط با مشتری

(CRM) یک استراتژی برای مدیریت روابط و تعاملات سازمان با مشتریان و مشتریان بالقوه است. سیستم CRM به شرکت ها کمک می کند تا به مشتریان متصل شوند، روند را ساده تر کرده و سودآوری را افزایش دهند.

وقتی مردم درباره CRM صحبت می کنند، معمولا آنها به یک سیستم CRM اشاره می کنند، یک ابزار که برای مدیریت تماس، مدیریت فروش، بهره وری و بیشتر استفاده می شود. هدف از یک سیستم CRM ساده است: بهبود روابط تجاری.مجموعه کاملی از فرایندها و تکنولوژی‌ها برای مدیریت ارتباط با مشتریان فعلی و بالقوه و دست‌اندرکاران کسب و کار در بازاریابی، فروش و خدمات، صرف نظر از نوع مسیرهای ارتباطی با مشتریان.

دایرکت مارکتینگ

مدیریت ارتباط با مشتریانیک راهبرد تجاری جهت انتخاب و مدیریت مشتریان برای بهینه کردن و بالا بردن ارزش شرکت و همچنین فروش در دراز مدت است. مدیریت ارتباط با مشتری، استراتژی جامع کسب و کار و بازاریابی است که فناوری، فرایندها و تمامی فعالیت‌های کسب و کار را حول مشتری یکپارچه می‌سازد.
مدیریت ارتباط با مشتری یک نظام اطلاعاتی یک پارچه است که برای برنامه‌ریزی، زمان‌بندی و کنترل فعالیت‌های قبل و بعد از فروش سازمان و با هدف توانمندسازی مشتریان جهت تعامل با سازمان از طریق ابزارهای متعددی چون وب سایت، تلفن و غیره به کار می‌رود.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *