منابع تولید محتوا در این روز و روزگار فقط با یک بِشکن زدن پیدا می شود.
سایت هایی که به شما می گوید چه کار کنید تا دیده شوید و چه کار نکنید تا شکست نخورید.
حتی بعضی از منابع هیچ نصیحتِ خاصی نمی کنند اما نا خودآگاه با دیدنشان ایده می گیریم.
بله ما در عصری هستیم که در زمانِ سخنرانیِ روزِ فارغ التحصیلی از ویکی پدیا، گوگل و یوتیوب تشکر می کنیم که کمکمان کردند تا درس ها را پاس کنیم. پس اگر توانستیم با فیلم های رایگانِ یک یوتیوبر هندی مبحثِ ماتریس و انتگرال را یاد بگیریم، پس قطعا می توانیم با استفاده از همین منابع شروع به تولید محتوا در فضای مجازی کنیم و در نهایت به کسبِ درآمد برسیم.
چطور به منابع برای تولید محتوا اعتماد کنیم؟
بیائید با خودمان صادق باشیم. ما حتی وقتی واردِ یک رابطه عاطفی هم می شویم هیچ وقت قراردادی برای ضمانت دار بودنش امضاء نمی کنیم و ممکن است هر لحظه آن طوری که ما می خواهیم پیش نرود، فضای مجازی که دیگر جای خودش را دارد.
هیچ گونه سایت ایده یابی تولید محتوا وجود ندارد که این ضمانت را به شما بدهد تا در صورتِ استفاده از راهکار هایش، شما را به موفقیت و ثروتِ حتمی برساند. چرا؟
- حقیقت این است که اصلی ترین منابع برای تولید محتوا، ذهنِ خودِ شماست.
این که به چیزی علاقه دارید، در چه چیزی تخصص کسب کردید، کدام درس، مهارت، زبان یا هنر را می توانید تدریس کنید یا درباره اش حرف بزنید، چه فیلم هایی می بینید و چه موسیقی هایی گوش می دهید تا بتوانید معرفی و نقدش کنید.
جمله ای که در ادامه می خوانید یک شعار نیست، هوش و استعدادِ شما مطمئن ترین منبعِ ایده برای تولید محتوا در اینستاگرام و سایر پلتفرم هاست. کمی اعتماد به نفس داشته باشید.
لینکدین؛ از اولین منابع تولید محتوا
اگر تا به امروز دنبالِ ایده ای برای راه اندازی یک پیج و حتی شغلی در فضایِ واقعی می گشتید و نمی توانستید به نتیجه برسید، پس واجب شد که سری به لینکدین بزنید.
این پلتفرم هم مثلِ اینستا، ردیت، یوتیوب، فیسبوک و تلگرام، جایی برای تبادلِ نظرات و آشنایی با آدم ها و بیزنس هاست اما به شیوه ای کاملا تخصصی و بدونِ شوخی.
لینکدین اپی است که هر فردِ فعال در حوزه ای خاص یا دارایِ تخصصی علمی و هنری یا حتی یک دانش آموز که حالا فقط جز درس هایش دغدغه مهمتری ندارد می تواند در آن اکانت بسازد.
پیدا کردن ایده تولید محتوا پس از فعالیت در لینکدین کارِ سختی نیست چون مدام افراد و ایونت های مختلفی در حالِ به اشتراک گذاری تجریباتِ کاریشان هستند و اگر کمی سر بچرخانید می توانید رزومه خودتان را برای افرادِ صاحب کسب و کارِ مورد نظرتان ارسال کنید.
البته از زمانِ فیلتر شدنِ اینستا این اپ تقریبا جایی برای دریافتِ دایرکت های دوستِ اجتماعی طور شدن شده که خیلی به این بخشش توجه نکنید!
Wikihow؛ منبع ایده برای تولید محتوا در اینستاگرام
به wikihow خوش آمدید، دوست دارید امروز چه چیزی یاد بگیرید؟
این دقیقا جملاتی است که در هنگامِ ورود به این منبع ایده تولید محتوا با آن مواجه می شوید.
Wikihow ادعا می کند حضور و فعالیت در بسترِ اینترنت، نیاز به یادگیری و آموزش دارد، واقعا هم چقدر حرفش درست است.
یعنی تصور نکنید چون مجازی است می توان شوخی اش گرفت و بدونِ تخصص با آن رفتار کرد. این سایت سرشار از پرسش هایی است که افراد در سرتاسرِ دنیا در ذهنشان دارند و به دنبالِ پاسخی برای آن ها می گردند.
عکس ها و مقالاتی دارد که تنها با خواندنِ تایتلش می توانید ایده تولید محتوا برای اینستاگرام و سایر پلتفرم ها بگیرید.
از موضوعات و پرسش های پزشکی و سلامتی گرفته، تا ترفند هایی برای دوست داشتنِ خودمان و تقویتِ قوایِ روانیمان و هر چه که فکرش را بکنید.
هر چیزی که دوست دارید را از wikihow بپرسید، او همه چیز را می داند.
خودِ اینستا؛ منبعِ ایده برای تولید محتوا در اینستاگرام!
مثلِ این که اکسپلورِ اینستا را دستِ کم گرفته اید. اصلا تا وقتی دنیایِ هزار رنگ و هزار چهره ای به اسمِ اینستاگرام وجود دارد، چرا باید در به در در سایت های مختلف دنبالِ منابع تولید محتوا که غالبا به زبانِ فارسی نیستند بگردیم؟
فرقی نمی کند که دوست دارید به صورتِ جدی در این پلتفرم فعالیت کنید و از آن درآمد کسب کنید یا فقط دلتان می خواهد حضوری تفریحی اما خلاقانه داشته باشید و محتوای جذاب تولید کنید.
شما با یک سرچِ ساده در قسمتِ اکسپلور، با کوهی از منابع تولید محتوا مواجه می شوید. مثلا پیجِ hajiplus_، یکی از آن منابع ایده محتوا اینستاگرام است که بهتر است برای توصیفش از بیویِ خودِ پیج استفاده کنیم: بانک ایده های خلاقانه تولید محتوا.
مثلا اگر یک آنلاین شاپ دارید و نمی دانید چطور می شود ویدیو های جذاب با محصولاتتان درست کنید، این پیج می تواند به کمکتان بیاید.
ویدیو های اینفلوئنسر ها از منابع تولید محتوا هستند
تا به حال به این فکر کرده اید چرا یک نفر می تواند تبدیل به یک شخص اثرگذار شود و با ویو و لایک های میلیونیِ پست هایش کسب درآمد کند؟
این افراد قطعا ایده ای در ذهن داشته اند که شاید در ابتدا خودشان هم تخمین نمی زدند با استقبال رو به رو شود، اما از همان اول با اعتماد به نفس استارت زدند و حالا تبدیل به کسانی شدند که در ازای دریافت پول، کسب و کارِ من و شما را تبلیغ می کنند.
ویدیو های این افراد را ببینید، آنالیزشان کنید، فیدبک های مثبت و منفی که در کامنت ها می گیرند را آنالیز کنید و در نهایت به این نتیجه برسید که مردم بیشتر به چه سبکی از محتوا علاقه دارند.
به قول جیم جارموش، شما هیچ چیزی را نمی توانید در این دنیا پیدا کنید که اورجینال و بکر باشد. همه ما در ایده پردازی از هم کپی می کنیم.
شما می توانید از بینِ حرف ها، کتاب ها، فیلم ها و حتی آثار معماری سرقت کنید! (منظورش از سرقت، ایده گرفتن از منابع برای تولید محتوا با بیانی دیگر است نه سرقتِ هنری کردن و به اسمِ خود زدن).
فیلم های بیوگرافی؛ جذاب ترین منابع برای تولید محتوا
چه چیزی سرگرم کننده تر از دیدنِ یک فیلم و ایده گرفتن برای شروعِ یک کار است؟ فیلم هایی که بر اساسِ زندگیِ اشخاصِ حقیقی ساخته شده اند، بیشترین تاثیر را بر روی ما دارند.
مثلا وقتی فیلمِ گرگِ وال استریت را می بینید، امکان ندارد دلتان نخواهد از دنیایِ بورس سر در بیاورید و برایش محتوا خلق کنید.
هر فیلم که درباره مشاغل و کسب و کار ها باشد، قطعا به عنوانِ یک منبعِ بی چون و چرا برای ایجادِ محتوا و حتی شکل گیری یک کسب و کار شناخته می شود.
اگر می خواهید با محبوب ترین فیلم های حوزه کسب و کار آشنا شوید، مقاله فیلم های انگیزشی کسب و کار را بخوانید.
مقالات سایت ایران مایند
خب دیگر شکسته نفسی بس است و بهتر است کمی هم برای خودمان نوشابه باز کنیم.
سایت ایران مایند علاوه بر آن که خودش در زمینه تولید محتوای یونیک برای هر نوع پیجی با هر حال و هوا و تخصصی فعالیت می کند، بخشِ بلاگش رسماً منابع تولید محتوا محسوب می شود و با مقالاتی که دارد می تواند به خیلی از پرسش های شما پاسخ بدهد و صد البته راه هایی برای توسعه کسب و کارتان پیشِ روی شما بگذارد.
یکی دیگر از منابعی که مشابه وبسایت ما فعالیت می کند اما موضِعی هنری تر دارد، سایت اکستون استودیو است.
اگر به دنبالِ ایده های جذاب برای هر ژانری از عکاسی و فیلمبرداری می گردید و یا حتی نمی دانید چطور با ترفند هایی ساده و فقط به وسیله موبایلتان محتوای جذاب و با کیفیت درست کنید، بلاگ و سایرِ بخش های این وبسایت را ابداً از دست ندهید.
و در انتها خودتان را سانسور نکنید
همه ما یک نویسنده بالقوه هستیم. اصلا هم لازم نیست استعدادِ خارق العاده و فضایی و شاعرانه ای برای نوشتن داشته باشیم.
فقط باید خودکار را روی کاغذ حرکت بدهیم و چیزی که حس می کنیم در ذهن داریم را بدونِ ویرایش و فیلتر کردن بنویسیم.
اگر فکر می کنید دلتان می خواهد منابعِ متنی و تخصصی برای تولید محتوا به دست بیاورید، سری به سایتِ ISI بزنید و در میانِ بیش از پانصد هزار مقاله روزِ فارسی و انگلیسی، گشت بزنید و کهکشانی از اطلاعات را کسب کنید.
اگر شما هم سایت و مدیایی که بتواند در تولید محتوا و ایجادِ خلاقیت موثر باشد می شناسید، به ما معرفی کنید.
4 دیدگاه دربارهٔ «با این 7 منابع تولید محتوا، طوفان فکری به پا کن!»
بسیار عالی
مرسی از نظرتون
عالی
تشکر