انواع عکاسی تبلیغاتی ، سبک عکاسی تبلیغاتی ، سبک های عکاسی تبلیغاتی

6 مورد از انواع عکاسی تبلیغاتی را بشناسید

انواع عکاسی تبلیغاتی، می تواند شیرین ترین و سرگرم کننده ترین عنوانی باشد که تا به حال سرچش کرده اید.
به صورتِ کلی باید قبول کرد که تبلیغات و هر چیزی که مربوط به آن می شود، تا حدِ باور نکردی قدرتِ تسخیر کردنِ آدم ها را دارد.
این جادو شدن، هم می تواند جنبه فان داشته باشد؛ هم از لحاظِ تجاری و کسبِ سود قابلِ بررسی باشد.
در هر دو صورت شما نیازِ به آشنایی با سبک های عکس تبلیغاتی را دارید؛ چه محضِ سرگرمی چه برای تقویتِ قوه خلاقیتتان برای گرفتنِ شات های جذابِ تبلیغاتی. در کنارِ ایران مایند باشید.

درباره انواع عکاسی تبلیغاتی

شاید قشنگ تر این بود که بگوئیم اصلا عکاسی تبلیغاتی چیست. اما وقتی یک نفر می خواهد از سبک های یک هنر باخبر شود، پس قطعا قبلا تعریفِ آن را خوب فهمیده و حالا به مرحله دومش یعنی آشنایی با ژانر های متفاوتش رسیده است.
اما در هر حال یک توضیحِ خیلی مختصر و مفید درباره فلسفه عکس تبلیغاتی می دهیم.
می دانید که عکس ها شاید مثلِ فیلم قدرتِ تولیدِ صدا را نداشته باشند، اما اگر بی نقص و خلاقانه گرفته شده باشند، حتی بدونِ کمکِ کلمات و موسیقی، می توانند به راحتی با مخاطب ارتباط بگیرند و حرف بزنند.
ایده پردازانِ انواع عکاسی تبلیغاتی هم معتقدند که یک عکسِ تبلیغاتی استاندارد، باید سعی کند زیبا ترین نسخه یک محصول یا رویداد را به نمایش بگذارد. این بهترین نسخه هم، زمانی به دست می آید که از سناریو تا نور و پس زمینه و دکور و همه و همه، در خدمتِ خلاقیتِ عکاس باشد.
طوری که مخاطب با یک بار دیدنِ عکسِ تبلیغاتی شما به معنایِ واقعیِ کلمه اسیرش بشود و حسابی به خریدش ترغیب بشود. این ساده ترین تعریف از عکاسی تبلیغاتی است؛ حرف زدن و ایجادِ اشتیاق در آدم ها، بدونِ استفاده از کلمات.

وقت آشنایی با انواع عکاسی تبلیغاتی است!

دیگر زیاده نمی گوئیم و سر دردتان نمی دهیم چون خوب می دانیم این روز ها حتی اعصابِ خودمان در آینه هم نداریم چه برسد به یک مقاله طول و طویل. پس با اولین ژانرِ عکاس تبلیغاتی آشنا شوید:

عکاسی از غذا؛ خوشمزه ترین سبک عکاسی تبلیغاتی

عکاسی تبلیغاتی از غذا ، سبک های عکاسی تبلیغاتی

هیچ فست فود و رستوران و کافه موفقی، نمی تواند ادعا کند که از خوراکی هایش عکسِ تبلیغاتی جذاب نگرفته و در پیجش نگذاشته است. چون اگر یک آدم با خواندنِ اسمِ یک غذا از روی منو، 5 درصد احساسِ گرسنگی کند، با دیدنِ عکسش 95% درصد عنان از کف می دهد و احساسِ دل ضعفه و ولع می کند.
اما چیزی که قضیه این سبک را پیچیده می کند، زمانِ کوتاهِ شما برای گرفتنِ یک شاتِ آب دهان جاری کن است. غذا ها و نوشیدنی های سرد و گرم، خیلی زود از فرم می افتند و نکته جالب این جاست که بیات و دِفرمه بودن یک غذا حتی در عکس هم قابلِ تشخیص است.
 پس علاوه بر آن که باید عکاسی تبلیغاتی در این سبک با نهایتِ سرعت و دقت باشد، لازم است به صورتِ خلاقانه ای زوایایی از خوراکی در عکس بیوفتد که زیباترین وجهش را چه از لحاظِ بهداشتی، چه از نظرِکیفی به مشتری نشان بدهد.

عکاسی دکوراتیو؛ زندگی که در یک عکسِ تبلیغاتی جریان دارد

عکاسی دکوراتیو از انواع عکاسی تبلیغاتی حرفه ای

قبل از آن که هی شروع به کنار هم گذاشتنِ کلماتِ قلمبه سلمبه کنیم، به شما پیشنهاد می کنیم مقاله جامعی که درباره عکاسی دکوراتیو در همین سایت قرار گرفته را مطالعه کنید. 

خواندن مقاله عکاسی دکوراتیو

اما برای دوستانی که حالِ کلیک روی لینک را ندارند بهتر است بگوئیم که عکاسی دکوراتیو یعنی این که شما طوری فضا و عناصرِ اطرافِ سوژه را کنارِ هم بگذارید که عکسِ شما جنبه تبلیغاتی پیدا کند.
حالا شاید بگوئید خب همه بلدیم دکور بزنیم و چیز میز ها را روی هم بگذاریم. اما نکته این جاست که عکسِ شما چنان باید خیره کننده و روح دار باشد که قابلیتِ چاپ در کاتولوگ های حرفه ای و تبلیغاتی را داشته باشد. بله دوستان؛ هیچ چیزی به همین سادگی نیست.

عکاسی از جواهرات؛ از درخشان ترین سبک های عکاسی تبلیغاتی

عکاسی از جواهرات از بهترین سبک های عکاسی تبلیغاتی

منظورمان از این درخشان بودن، بیشتر جنبه انعکاسی است که در نورپردازی این سبک اتفاق می افتد.
در عکاسی تبلیغاتی از جواهرات و اکسسوری هایی مثلِ ساعت و …، چالشی که یک عکاس برای پیدا کردنِ بهترین زاویه تابشِ نور و نیوفتادنِ انعکاسِ خودش در سوژه دارد، سخت ترین مرحله است.
این سبک معمولا کارِ حرفه ای های تمام قدی است که سال ها در تهیه بروشور های تبلیغاتیِ جواهرات، استخوان خرد کردند و به اجتهاد رسیدند.

عکاسی معماری؛ آمیزه ای از بِتُن و ظرافتِ هنر

کسب و کار هایی که در زمینه خرید و فروشِ املاک و مستغلات فعال هستند یا حتی رستوران ها، بیش از هر شغلِ دیگری به این سبک از عکاسی تبلیغاتی احتیاج پیدا می کنند.
چرا که یک عکاسِ خبره باید سعی کند بهترین زاویه ای که ممکن از یک بنایِ ساده وجود داشته باشد را، برای مخاطب کشف کند.
یعنی این واقعا خیلی ظرافت می خواهد که مثلا شما طباخیِ دایی یعقوب و عسگر بُلنده را طوری دلبرانه و جذاب در عکسِ نشان بدهید، که حتی یک نفر که قلباً علاقه ای به کله پاچه ندارد، جذبِ این مکان بشود.
این ژانر در تبلیغِ مجتمع های تجاری و همین طور تفریحاتی هم، به شدت موردِ احترام است و هوا خواه زیاد دارد. چرا که باید عظمتِ این مجتمع ها در عکس قابلِ احساس باشد.

عکاسی فشن؛ از جذاب ترین انواع عکاسی تبلیغاتی

این ژانر بدونِ اغراق، خدای سبک های عکاسی تبلیغاتی است.
اصلا یک لحظه تصور کنید اگر همیشه لباس ها، محصولات، زیور آلات و هر چیزی که در عکسِ تبلیغاتی می بینیم؛ کفِ زمین وِلو بودند یا از جایی آویزان، آیا تا 100 درصدِ اثر بخشی داشتند؟
استفاده از جذابیت های بصریِ مدل ها و به طورِ کلی حضورِ موجودی به نامِ انسان در یک عکس، به شکلِ باور نکردنی می تواند یک شاتِ تبلیغاتی را اثرگذار تر بکند. پس اگر دوست دارید در این شیوه از عکاسی تبلیغاتی متفاوت باشید، دست از استفاده کردن از مانکن های نامرئی و چوبی را بردارید و از خودتان یا دوستانِ خوش تیپتان در حوزه تبلیغاتِ مُد کمک بگیرید.

عکاسی Conceptual، بهانه ای برای فکر کردن

به صورتِ کلی، رسالتِ انواع عکاسی تبلیغاتی این است که به مخاطب اطلاعاتِ واضح و آشکاری از یک محصول یا برند بدهد.
یعنی مثلا نشان بدهد که این مدل از کفش های دست دوز خیلی قشنگ هستند و ممکن است با سلیقه شما جور باشد.
اما اگر بخواهد راحتی و استقامتِ کشف را در یک عکس به تصویر بکشد، قطعا، هم زمانِ کمی دارد هم محدودیت استفاده نکردن از کلمات را خواهد داشت. دقیقا از همین جا، عکاسی conceptual یا مفهوم محور شکل می گیرد.
سناریو نویس مجبور است ساعت ها و روز ها سعی در خلقِ داستانی بکند که به ما نشان بدهد این کفش ها هرگز پاره نمی شوند.
طوری که ما با نگاه کردن به عکس مفهوم را دریافت کنیم. در همین مثالِ کفشِ دست دوز و مقاوم، اگر ایده پرداز من باشم نشان می دهم که یک فرد از این کشف دارد به عنوانِ تخته گوشت استفاده می کند.
کمی ترسناک است اما چون هنوز امتحانش نکردیم، نمی دانیم این ایده چه فیدبک هایی می گیرد.

شما حالا تقریبا در زمینه انواعِ عکاسی تبلیغاتی، عالِم دهر هستید. از همراهیِ همیشگی شما با ایران مایند متشکریم.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *