طراحی سایت فروشگاهی ، ساخت سایت فروشگاهی

از طراحی سایت فروشگاهی تا انفجار فروش

طراحی سایت فروشگاهی با طراحی سایر انواع سایت ها تفاوت هایی دارد که به خاطر نوع کارایی و توقع هایی است که از چنین سایتی می رود.
درباره یک سایت معمولی که چند محصول هم دارد و یک شماره تماس و شماره کارت برای خرید درآن قرار داده شده صحبت نمی کنیم.
وقتی شما ترکیب طراحی سایت فروشگاهی را جستجو کرده اید، یعنی به دنبال ساخت سایت فروشگاهی حرفه ای هستید که بتوانید محصولات زیادی را در ویترین آن بچینید و با قیمت هایی که هر روز دستخوش تغییر یا گاها انواع تخفیف می شوند نمایش‌شان دهید.
یک سایت فروشگاهی که امکانات ویژه ی یک هایپرمارکت اینترنتی را داشته باشد.
طراحی وب سایت فروشگاهی کاری است که هم خودتان می توانید آن را انجام دهید و هم سفارش طراحی بدهید تا یک نفر حرفه ای کارِ ساخت سایت فروشگاه اینترنتی تان را برای‌تان انجامش دهد. بستگی دارد که علاقه مند به کارهای مربوط به مدیریت و پشتیبانی یک سایت با تمام زیر و بم هایش باشید و یا تنها دلتان بخواهد سرگرم کار بازریابی و فروش محصولات خودتان بمانید.
طبعا انتخاب هر یک از حالت ها در قیمت طراحی سایت فروشگاهی اثرگذار است.

طراحی سایت فروشگاهی کاملا اختصاصی

طراحی سایت فروشگاهی کار هرکسی نیست! اینکه تمام پارامتر های یک فروشگاه حرفه ای را داشته باشد، مخاطبتان را از گشت و گذار میان انبوه محصولات خسته نکند مهم است و این کاریست که فقط از دست یک طراح سایت حرفه ای بر می آید. برای سپردن کارتان به یک تیم موفق کلیک کنید.

ویژگی های بهترین طراحی سایت فروشگاهی

شما در یک فروشگاه واقعی امکان مقایسه کردن محصولات را دارید، محصولات به خوبی با نظمی چشم نواز و البته در هماهنگی در نوع خودشان، کنار هم چیده شده اند.
شما هیچوقت در یک هایپرمارکت جذاب، جوراب را در کنار گلابی نمی بینید! همچنین در یک فروشگاه شما محصولات تخفیف خورده یا فروش ویژه را هم در نقطه ای خاص و با دیزاینی جذاب مشاهده می کنید.
به احتمال زیاد سبد چرخداری هم دارید که کالاهای انتخابی را درونش قرار دهید. ساخت فروشگاه اینترنتی هم همین ها را می طلبد.
در سایت فروشگاهی هم باید دقت، سلیقه، همخوانی از طراحی سر و شکل سایت گرفته تا چینش محصولات در کنار هم جدی گرفته شود. در وب سایت فروشگاهی حرفه ای ویژگی ها و امکاناتی مثل موارد زیر باید جدی گرفته شود:

قیمت طراحی سایت فروشگاهی ، سایت فروشگاهی
  • امکان مشاهده محصولات به شکلی دسته بندی شده و منظم
  • امکان سرچ محصول
  • امکان افزودن آیتم ها به سبد خرید
  • مقایسه محصولات، فیلتر کردن
  • امکان اعمال و نمایش درصد تخفیف
  • دریافت انتقادات و پیشنهادات
  • دسته بندی برندها
  • امکان افزودن یا کاستن از محصولات
  • سیستم نظردهی دربارۀ یک محصول
  • معرفی محصول و تولید محتوا برای آن (مثل یک کارشناس فروش که در فروشگاه های بزرگ به کمک مشتریان می آید و محصولات را معرفی می کند)

برای طراحی سایت فروشگاهی از کجا باید شروع کنیم؟

برای طراحی سایت فروشگاهی از کجا باید شروع کنیم؟

تصور کنید شما برای یک فروشگاه فیزیکی فضای نا مناسبی را انتخاب کنید. خیلی بزرگتر و یا خیلی کوچکتر از آنچه که نیاز دارید.
در ساخت سایت فروشگاهی هم قصه به همین منوال است. در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی حرفه ای شما باید هاست و فضای میزبانی مناسب، امن و پرسرعتی را انتخاب کنید.
حتما دیده اید برخی فروشگاه های اینترنتی را که آدم دوست دارد حین رفتن از یک صفحه به صفحه دیگرش گیسش را بکَنَد، بس که کند و اعصاب خرد کن هستند.
آن ها حین ساخت سایت فروشگاهی خود، دنیایی از محصولات را در فضای میزبانی کوچکی قرار داده اند که هر کدام از آن ها تصاویر با کیفیت و محتوا نیاز دارد.
در نتیجه این امر و در نظر نگرفتن محدودیت هاست در ساخت وبسایت فروشگاهی، باعث کندی بسیار زیاد سایت فروشگاهی می شود و آدم تصمیم میگیرد خودش با پای پیاده تا بازار روز برود و خریدش را بکند و برگردد.

نام فروشگاه شما مهم است

نام فروشگاه اینترنتی بخش مهمی از هویت برند شماست.
شما وقتی به فکر سفارش طراحی سایت فروشگاهی می افتید و یا می خواهید خودتان کارِ طراحی سایت فروشگاه آنلاین را برای خودتان انجام دهید، باید نام مناسبی برای کسب و کارتان انتخاب کنید.
این نام البته همان دامنه ای است که باید انتخابش نمایید. سعی کنید دامنه و نامی که برای فروشگاه اینترنتی خودتان انتخاب می کنید، دارای قابلیت قابلیت سرچ ساده، به خاطر سپاری و البته ارتباط کافی با نوع محصولی یا خدمتی که می فروشید باشد.

طراحی سایت فروشگاهی ارزان ، طراحی وب سایت فروشگاهی

با فروشگاه سازهای CMS آزادانه دیزاین کنید

شما با استفاده از انواع فروشگاه سازهای کد باز یا اوپن سُرس، می توانید طراحی سایت فروشگاه انلاین خودتان را از لحاظ ظاهری صورت دهید. فروشگاه سازهایی از جنس نرم افزارهای مدیریت محتوا یا CMS ها مانند: وردپرس، جوملا، مجنتو ، پرستاشاپ و …
این نوع فروشگاه ساز همانطور که گفتیم درواقع نرم افزار مدیریت محتوا و سایت ساز هستند که با اضافه کردن قابلیت ها و افزونه هایی می توانند برای شما کار طراحی سایت فروشگاه اینترنتی را هم انجام بدهند.
از CMS ها می توانید به خوبی و به رایگان استفاده کنید، البته در صورتی که علاقه و وقت کافی برای یادگیری کارکرد آن ها را داشته باشید. همچنین در این حالت است که شما باید هاست و دامنه بخرید، قالب تهیه کنید(رایگان و یا پولی که البته بسیاری از رایگان ها فارسی سازی نشده اند و ممکن است با مسائلی روبه رو شوند).
امروز به لطف اینترنت آموزش های رایگان زیادی وجود دارد که به شکل صفر تا صد می توانید کار طراحی فروشگاه اینترنتی را به کمک آن پیش ببرید.
یا اینکه کار را به کاردان بسپارید و طراحی سایت فروشگاهیتان را به ایران مایند. دیگر نه نگران خرید هاست و دامنه باشید نه نیازی به آموزش و درگیر شدن با جزئیات طراحی سایت است.

قیمت طراحی سایت فروشگاهی

قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی بسته به خدماتی که دریافت می کنید بازه ای از 2 میلیون به بالاست. برای فروشگاه های گسترده و عظیم اینترنتی که امکانات فوق العاده حرفه ای دارند و سفارش ساخت سایت فروشگاهی را صفر تا 100 به طراحان می سپارند هزینه ده ها میلیونی نیز در نظر می گیرند. این مورد البته وابسته به شرکت طراحی سایت فروشگاهی نیز هست.
شما می توانید با بررسی تعرفه طراحی وب سایت فروشگاهی در چند مجموعه در نهایت بهترین طراحی سایت فروشگاهی را که از هر جهت متناسب با شرایط شماست پیدا کنید.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *