پیام رسان های خارجی بدون فیلتر ، برنامه های پیام رسان بدون فیلتر

لیست آپدیت شده پیام رسان های خارجی بدون فیلتر

پیام رسان های خارجی بدون فیلتر احتمالا غم انگیز ترین مقاله ای است که تا امروز نوشته ایم.
این که خودمان واقف هستیم که محدود شده ایم و به دنبالِ راهی برای دور زدنش می گردیم، هم تراژیک است هم امیدوار کننده. درست است که طبق آمار، 99 درصد مردم کره شمالی از پیام رسان های داخلی و ساختِ خودشان استفاده می کنند، اما ما که قرار نیست از آن ها الگو برداری کنیم.
قصد تخریب تولیدات وطنی را نداریم اما سرویس های پیام رسان ایرانی به علتِ ضعف در زیرساخت و استاندارد نبودنِ الگوریتم و صد البته نقض قوانین امنیتی، چندان بابِ دل کاربران قرار نگرفتند.
حتی سازندگانِ اپ هایی همچون بله یا ایتا، در خلوت ترجیح می دهند با تلگرام یا واتساپ به هم پیام بدهند یا به جای پست واستوری گذاشتن در روبیکا، در اینستاگرام فعالیت کنند.
پس می بینید؟ صحبت از باگ نداشتن و کیفیت است نه این که در همه موارد جنسِ وطنی به درد نخور است. برای آشنایی با برنامه های پیام رسان بدون فیلتر، این مقاله را از دست ندهید.

پیام رسان های خارجی بدون فیلتر؛ پیشنهاد اول

امن ترین پیام رسان ، امن ترین پیام رسان بدون فیلتر

اگر به شما بگویم برایتان یکی از کمتر شناخته شده ترین برنامه های پیام رسان بدون فلیتر را از دلِ غربِ هندوستان سوغات آورده ایم چه واکنشی نشان می دهید؟
بله! در زبانِ مراتی عبارتی هست به نامِ काय झालं که احتمالا نمی دانید چطور خوانده می شود. اصطلاحِ کایزالا یعنی: (چه اتفاقی افتاده است؟).
در سال 2017، هند این نرم افزار را ساخت که البته در ابتدا چندان شناخته شده نبود تا این که سر و کله مایکروسافت برای خریداری و عرضه اش پیدا شد.
حالا Microsoft Kaizala علاوه بر سطحِ بین المللی یکی از شبکه های اجتماعی بدون فلیتر در ایران هم محسوب می شود. بجز چند کشورِ محدود که نمی دانیم چه پدرکشتگی با آن ها داشته، یک برنامه کاملا رایگان برای سایر مردمِ کره زمین است.

  • فضایِ معذب کننده و سردی ندارد و می شود گفت عیناً از روی واتساپ ساخته شده است. شما می توانید در کایزالا بدونِ محدودیت و با کیفیت قابل قبول:
  • تماسِ صوتی و تصویری برقرار کنید
  • به قالب متنی چت کنید
  • وُیس بدهید
  • کوئیک پُل یا نظرسنجی بگذارید
  • پیام را ریپلای کنید
  • مسیج را پاک کنید
  • لوکشین بفرستید

امن ترین پیام رسان بدون فیلتر؛ پیشنهاد دوم

بهترین پیام رسان های خارجی بدون فیلتر

ببینید بدونِ تعارف تا دنیا دنیاست قطعا امن ترین پیام رسان جهان، کسی نیست جز تلگرام؛ اما در نبودش راهی به جز اعتماد کردن به دوستانش را نداریم.
خلاصه که فقط مرگ چاره ندارد و عشق یک طرفه، باید بگردیم و پیام رسان امن بدون فیلتر دیگری پیدا کنیم. در این راستا می توانم با خیالِ راحت element را پیشنهاد بدهم.
المنت شبیه آدم هایی است که تکلیفشان با خودشان مشخص نیست در حدی که حتی چندین بار نامِ خود را تغییر می دهند تا بتوانند شخصیت واقیعشان را پیدا کنند!
با تمامِ این اوصاف این اپ در حال حاضر یکی از امن ترین پیام رسان های بدون فیلتر به حساب می آید و فضای دلنشینی دارد. سال 2016 ابتدا با اسم ویکتور متولد شد، بعد از مدتی و طیِ انجامِ سلسله آپدیت های مورد نیازی به ریوت تغییر نام داد.
اما گویا این نام هم به اندازه کافی راضی کننده، اگر بود تا به امروز حتما نام و یادش در خاطرمان می ماند. تولدِ واقعی این پیام رسان در سال 2020 بود که با نامِ المنت و با نقابی بی نقص واردِ بازار شد.

  • به راحتی برای نصب المنت روی اندروید یا ios صرفا با داشتنِ یک ایمیل کارتان راه می افتد و هیچ نیازی به ارائه شماره تلفن نیست.
  • تماس صوتی و تصویری با سرعت بالا حتی به شکلِ گروهی
  • به اشتراک گذاری ایمنِ فایل ها
  • ارسال ویس و ایجاد چت، از ویژگی هایی هستند که می توانند استفاده از این اپ را مورد نیاز کند.
    درست است که در دسته بهترین اپلیکشن چت بدون فیلتر قرار دارد ولی به صورتِ کلی استقبالِ چشم نوازی از او نشده است و همین هم قلب آدم را می شکند.

Antox؛ از پیام رسان های خارجی بدون فیلتر

بهترین اپلیکیشن چت بدون فیلتر ، پیام رسان های بدون فیلتر

لوگوی غلط اندازی دارد منظورمان همان کلیشه قفل و کلید است. 
انگار می خواهد سعی کند به ما بفهماند امن ترین پیام رسان بدون فیلتر جهان را نصب کرده اید ولی موفق به جلب اعتماد نمی شود!
در هر صورت تاکس در دسته پیام رسان های خارجی بدون فیلتر قرار دارد که در این قسمتِ از خاورمیانه حکمِ کیمیا را پیدا دارد. یکی از باگ های فعلی این پیام رسان این است که اجازه ارسال ویس نمی دهد البته در ابتدای راه است و قطعا در ادامه آپدیت می شود.
بجایش تماس صوتی و تصویری بر قرار کنید و از سرعتِ چت و همین طور ارسال فیلم و عکس برای دوستان و خانوادتان، بدونِ دغدغه نیاز به قند شکن لذت ببرید.
شاید در دسته بی نقص ترین و بهترین پیام رسان های خارجی بدون فیلتر قرار نگیرد ولی قطعا در گروهِ کاربر پسند ترین و ایمن ترین پیام رسان های فعلی است. در حقیقت برای کسانی خوب است که انتظارات زیادی ندارند و همین که یک جایی باشد تا بیشتر از فضای SMS امکانات داشته باشد، برایشان کافی است.

لیست پیام رسان های خارجی بدون فیلتر بدون حضور اسکایپ؟!

شبکه های اجتماعی بدون فیلتر در ایران

شاید باورش برایتان سخت باشد ولی دقیقا 20 سال از ساخت و ارائه اسکایپ به عنوان یک پیام رسان در سطحِ جهان می گذرد.
قطعا اگر یک ماراتن از قدمت دار ترین پیام رسان ها برگزار کنند، جایزه نفرِ اول به اسکایپ می رسد. این اپ در سال 2003 ابتدا در یک بازار محدود به لهستان ارائه شد، بعدش eBay به سراغش رفت و تمام سهامش را به ارزش 2.5 میلیارد دلار خرید، در نهایت هم ای بی این سهام را به غولِ شرکت های فناوری یعنی مایکروسافت فروخت و حالا او از سال 2011 تا اکنون مالک تام الاختیار اسکایپ بوده است.

  • این که اسکایپ یک فضای ساده و جذاب و بی نقص برای ارسال پیام متنی و صوتی است، قطعا از بدیهیاتی است که نمی شود نقضش کرد.
    اما داستان این جاست که یک افشاگر معروف و مردی که همه چیز را می دانست به نام ادوارد اسنودن، از رازی شوکه کننده پرده بر داشت. مایکروسافت تمامِ اطلاعاتِ کاربران در بستر اسکایپ را به صورتِ مستقیم در اختیار اِن اس اِی قرار می دهد.
    البته این اولین بار نیست که یک پیام رسان محبوب موردِ چنین افشاگری هایی قرار می گیرد، مثلا جدیدترین مثالش بازخواستِ زاکربرگ، خالق فیسبوک و مالک فعلی متا بود.
    در هر صورت خواستیم بگوئیم حتی پر طرفدار ترین پیام رسان های جهان هم، ممکن است برای اطلاعات ما حریم شخصی قائل نباشند. به هر حال، خصوصا در این فضای بسته و فیلتر شده، ممکن است حتی پیِ نداشتن حریم خصوصی را هم به تن بمالیم ولی هر طور که شده یک ارتباط و تماسِ بی قطعی و بدونِ نیاز به وی پی ان داشته باشیم. زندگی هر روز عجیب تر می شود.

Google Meet؛ امن ترین پیام رسان بدون فیلتر

برنامه های پیام رسان بدون فیلتر زیادی باقی نگذاشته اند که دلخوشنک باشد، پس ناچاراً باید به هر اپی که کوچکترین قابلیتی برای ایجاد پیام متنی دارد هم رجوع کنیم.
یکی از پیام رسان های بدون فیلتر رایگان و محبوب در جهان، گوگل میت است. به صورت پیش فرض روی سیستم عامل ها نصب است.
یکی از قابلیت های شگفت انگیزش زدنِ زیرنویس در  هنگامِ سخن گفتن شماست. شاید در یک کنفرانس بین المللی هستید، پس این قابلیت می تواند شنوندگاه حاضر را به وجد و تمرکزِ بیشتری بیاورد.
بعد از فراگیری کوید 19، گوگل میت تقریبا 90 درصدِ آپشن هایش که نیاز به خریداری نسخه پرو داشت را برداشت تا همگی بتوانند در هر کجای دنیا که هستند به راحتی ارتباط بگیرند. البته این کارش از سر رضای خدا یا باقیات الصالحات نبود، صرفا یک شوکِ رقابتی برای رو کم کنی با ZOOM بود که در آن ایام توانست طرفدارانِ زیادی را به خودش جذب کند.
حالا ما کاری با این سیاست های آل کاپونی اش نداریم. همین که در دسته برنامه های پیام رسان بدون فیلتر است و می شود چت و ویدیو کالِ با کیفیتی با آن داشت، علی برکت الله؛ باقی اش به ما ربطی ندارد.

کم اقبال ترین پیام رسان های خارجی بدون فیلتر

بهترین پیام رسان های خارجی بدون فیلتر

لینکدین یکی از بگیر نگیر ترین پیام رسان های فعلی در ایران است. یه روز فیلتر است و روز دیگر آزاد می شود.
در هر حال فعلا و در این لحظه فیلتر نیست و می شود رویش حساب باز کرد. لینکدین فضای بیزنسی دارد و شاید در نگاه اول کمی دلنچسب باشد، ولی طولی نمی کشد که با خلق و خویش آشنا می شود و می توانید به راحتی از آپشن چت و ایجاد کانکشن با دوستان و همکارانتان، لذت ببرید.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *